Golfhotel Twente

Bezoek eens Hotel ’t Kruisselt om goed te genieten van uw golfactiviteiten bij een golfhotel Twente. Niet alleen heeft u hier de ruimte om uw favoriete sportactiviteit uit te oefenen, maar het is ook een omgeving waar u goed tot rust kan komen. Veel golfhotels, waaronder deze, liggen in een mooie groene natuurrijke en rustgevende omgeving. Dat is niet zo vreemd, want golfen vraagt om een rustige uitgestrekte plek. Vandaar dat veel golfhotels zijn te vinden in dit soort plekken. Het is daarom ideaal als u een omgeving zoekt waar u kunt ontspannen. Zowel de omgeving als golfhotel Twente hebben een rustige uitstraling. Hier hoeft u nergens aan te denken behalve uw golfspel en op tijd de juiste ontspanning te vinden. Tussen het sporten door ontspant u heerlijk in het hotel of gaat u op het terras zitten. Waar u daar ook bent, u komt helemaal tot rust door de sfeer van de omgeving. Het golfen kunt u hier goed afwisselen met andere activiteiten als fietsen en wandelen. Een ander voordeel van het boeken van een golfhotel Twente is dat u daar heerlijk bezig kan zijn. Zoeken naar een andere activiteit is niet nodig, als u uw tijd weet te vullen met een rondje golf.

Golfen bij golfhotel Twente

Het natuurgebied rondom golfhotel Twente is helemaal geschikt voor de golfliefhebbers. Dit hotel is omringd met een verzorgde golfbaan waar gasten met veel plezier gaan golfen. Niets is zo prettig om eens van huis te zijn en ergens te verblijven waar u met een paar stappen op de golfbaan staat. Alles is gewoon bij de hand. Vanaf vroeg in de ochtend tot aan laat in de middag of avond, kunt u uw geliefde rondje lopen. Diverse gezelschappen bezoeken dit golfhotel Twente voor:

  • Golfclinics
  • Golf-uitjes
  • De Golfclub
  • Golfvakantie

De golfuitjes worden vaak gedaan door gezelschappen die met zijn allen daar verblijven en vervolgens golfen, eten, drinken en gezelligheid combineren. Ook echtparen en andere stellen boeken gerust voor meerdere dagen een kamer bij dit golfhotel Twente. In dit golfhotel bent u werkelijk even weg van alle andere beslommeringen. Dankzij de rustgevende omgeving, kunt u alles achter u laten. Het golfen helpt daar bij, maar ook de geweldige service van ’t Kruisselt. Het hotel beschikt over een restaurant waar u en uw gezelschap heerlijk kunnen lunchen en dineren. De dag kunt u daar afsluiten in de bar met een heerlijk drankje om uw golfspel te vieren.

Over het hotel ’t Kruisselt

Golfen, slapen en eten kunt u allemaal binnen een faciliteit doen. Het golfhotel Twente ’t Kruisselt biedt alles om de ontspanning bij u in stand te houden. Wanneer u klaar bent met het sporten, dan wordt u daarna heerlijk verwend in het restaurant. Via de website kruisselt.nl kunt u uw gewenste arrangement boeken. U ontvangt dan een 3-gangen menu. Hiermee wordt u verrast door een menu gemaakt van verse ingrediënten die de samen de heerlijkste smaken creëren, allemaal op vakkundige wijze gepresenteerd. Ook als u zich moet houden aan diëten of last heeft van allergieën, houden wij rekening met uw wensen. Wij geven u graag een menu die bij u past en waar u heerlijk van kunt genieten. Breng daarom gauw een bezoek aan dit golfhotel Twente. Voor een paar dagen golfen en voor het verkennen van de omgeving. Het hotel staat te midden van een natuurgebied van beekdalen, bossen en stuwwallen. Mocht u tijd hebben dan ligt vlakbij het stadje Ootmarsum die bekend staat om zijn kunst. Andere bezienswaardigheden uit de buurt zijn Burcht Bad Bentheim in Duitsland en het Arboretum PoortBuiten.

Reageren is niet mogelijk