Ik zoek een boekhouder. Waar vind ik die?  

Ik ben nog niet zo lang geleden voor mezelf begonnen. Ik zoek een boekhouder die mij kan helpen met mijn financiële administratie en mijn belastingaangifte. Ik zoek een boekhouder die kennis van zaken heeft en startende en kleine bedrijven goed kan helpen met de financiële administratie. Ik zoek een boekhouder die betaalbaar, betrouwbaar en vakkundig is. Ik zoek een boekhouder als Finovion.

Ik zoek een boekhouder in Almere 

Goed, ik ben dus een tijdje terug voor mezelf begonnen. Ik heb een klein bedrijfje opgericht dat gericht is op het ontwikkelen van apps en software. Het gaat hier dan voornamelijk om mobiele apps en webapplicaties, maar andere software is ook mogelijk. Ik ben na mijn studie HBO ICT direct voor mezelf aan de slag gegaan. Eerst maakte ik websites op aanvraag. Dit ging uiteindelijk erg goed en ik kreeg steeds meer verzoeken. Dat hield dus in dat ik enerzijds meer winst maakte en anderzijds dat ik meer mankracht nodig had. Ik had dus twee oud klasgenoten van mijn opleiding gevraagd of zij bij mij in dienst wilden treden, zodat we met drie man software konden gaan ontwikkelen. Gelukkig waren ze hier beiden erg enthousiast over, waardoor mijn onderneming nu is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een klein bedrijfje. Hier komt natuurlijk heel wat papierwerk bij kijken. Naast dat ik meer ga verdienen, krijg ik ook te maken met dingen als salarisadministratie, belastingaangifte en andere boekhoudkundige zaken waar ik als ICT’er geen verstand van heb. Ik zoek een boekhouder die mij daarbij kan helpen. Ik zoek een boekhouder die mij niet alleen kan helpen met mijn boekhouding, maar daarnaast ook begrijpt dat het hier om een kleine onderneming gaat die net is gestart en die daarnaast ook begrijpt hoe mijn sector in elkaar steekt. Na lang zoeken ben ik gelukkig Finovion tegengekomen. Finovion is een advieskantoor met een vestiging in Almere en nog meer dan twintig vestigingen in de rest van het land. Finovion biedt verschillende diensten aan met betrekking tot de boekhouding: 

  • Financiële administratie 
  • Salarisadministratie 
  • Belastingaangifte 
  • Online boekhouden 
  • Jaarrekeningen 
  • Managementinformatie 
  • Begrotingen 
  • Financieel advies 

Finovion heeft dus passend advies op verschillende niveaus. Ik kan altijd bij het kantoor terecht wanneer ik met een adviseur wil spreken, maar dat kan ook telefonisch. Mijn boekhouder weet precies wat ik allemaal nodig heb en weet precies alle zaken rondom mijn boekhouding te regelen volgens mijn wensen. Ik mag dan misschien geen verstand hebben van boekhouden, maar ik weet wel hoe ik mijn onderneming wil vormgeven en wil runnen. Nu mijn financiële administratie in orde is en ik daar zelf niet meer naar om hoef te kijken, kan ik me volledig richten op het ontwikkelen van software. Daar heb ik namelijk wel verstand van. 

Kom langs bij een van de kantoren of vraag online informatie aan 

Denk jij nu ook, “ik zoek een boekhouder?” Kom dan langs bij een van de kantoren van Finovion. Finovion heeft ruim dertig vestigingen door heel Nederland zitten, dus er is er vast ook wel een bij jou in de buurt. Wanneer je net begint, een kleine onderneming hebt, of gewoon behoefte hebt aan een goede boekhouder, dan kan ik Finovion aanraden. Ze zijn betaalbaar, zeer bekwaam en nemen echt de tijd voor je om ervoor te zorgen dat jouw boekhouding zo goed mogelijk door hen geregeld wordt. Als je meer wilt weten over Finovion, kijk dan op https://www.finovion.nl/boekhouder-almere/ voor meer informatie over hun dienstverlening en de verschillende locaties van hun vestigingen. Wanneer je een afspraak wilt maken of meer wilt weten over de dienstverlening, kun je via de site ook contact opnemen.

Reageren is niet mogelijk