Plantaardige cosmetica voor ieder huidtype

Er zijn vaak horrorverhalen over cosmetica. Ze zouden getest zijn op dieren en hebben werkstoffen die niet goed zijn voor het milieu. Plantaardige cosmetica heeft dit niet. De plantaardige cosmetica van Dr. Grandel bevatten natuurlijke ingrediënten die een irritatie vrije werking hebben op de huid. Daarom is plantaardige cosmetica geschikt voor mensen met een geïrriteerde of overgevoelige huid. Wij hebben onder andere dag- en nachtcrème, met algen en zeewater, zodat uw huid er weer jonger uitziet en u weer straalt gedurende de dag. Wij vertellen u graag meer over onze collectie plantaardige cosmetica en waarom wij veel waarde hechten aan de exclusieve werkstoffen in onze beauty-producten.

Plantaardige cosmetica heeft alleen maar voordelen

Plantaardige cosmetica bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals kiemolie en tarwekiemen. Dit zijn belangrijke bestanddelen in de kwaliteitsvolle verzorgingsproducten en plantaardige cosmetica van onze collectie. Naast dat het huidirritatie tegengaat en u deze bij ieder huidtype kunt gebruiken, heeft onze plantaardige cosmetica nog meer voordelen:

  • Het bevat van nature geen synthetische geur en kleurstoffen.
  • Onze cosmetica is vrij van conserveringsmiddelen.
  • Door het gebruik van plantaardige werkstoffen wordt de cosmetica beter opgenomen door uw huid.

Onze plantaardige cosmetica heeft door bovenstaande voordelen een optimaal resultaat en houdt uw huid op een natuurlijke manier gevoed en gezond. Bij Divanni Shop vindt u een uitgebreid assortiment aan plantaardige cosmetica van Dr. Grandel. Dit alles tegen schappelijke tarieven, waardoor u snel en eenvoudig over kunt stappen op deze producten en zelf kunt ervaren wat een wereld van verschil de producten maken voor uw huid. Al deze producten zijn tevens op innovatieve wijze ontwikkeld en gefabriceerd. U zult zien dat uw huid er niet alleen jonger uitziet, maar ook de essentiële vitamines en mineralen binnen krijgt om de dag door te komen. Dit is belangrijk, omdat onze huid een grote rol speelt in de afvoer van giftige stoffen. Onze cosmetica laat uw huid weer ademen en voedt het door middel van de werkstoffen om onze gezondheid te stimuleren. En het grootste voordeel? Al onze plantaardige cosmetica is niet getest op dieren, bevat geen parabenen, siliconen of synthetische geurstoffen en is ervoor gemaakt om uw huid te verzorgen in plaats van te beschadigen. Ontdek daarom snel wat de producten voor u kunnen betekenen op divannishop.nl en maak vandaag nog de overstap naar plantaardige crèmes.

Altijd 14 dagen bedenktijd bij Divanni Shop

Divanni Shop is uw specialist op het gebied van cosmeticaproducten. Door onze grote collectie in de webshop vindt u altijd een product dat bij u past. Al onze cosmetica zijn plantaardig, waardoor de producten voor ieder huidtype geschikt zijn. U voorkomt huidirritatie en voedt daarnaast uw huid op een natuurlijke manier met vitamines en mineralen. U zult zien dat uw huid weer jonger uitziet en daarnaast ook uw gezondheid er beter van wordt. Wij hebben al veel klanten tevreden gemaakt met onze producten en hopen dit ook voor u te kunnen betekenen. Wij garanderen u 14 dagen bedenktijd, zodat u kunt kijken of de producten naar wens zijn. Wilt u meer weten over onze diensten, onze producten of heeft u behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. Wij hopen u overtuigd te hebben van de goede werking van onze cosmetica en u terug te zien in ons klantenbestand.

Reageren is niet mogelijk