Haal het meeste uit Excel via een cursus Excel

Als je alleen weet hoe iets werkt op het meest basale niveau, dan kun je er ook alleen gebruik van maken op datzelfde basale niveau. Dat is geen enkel probleem als je daarmee alles kunt doen wat nodig is. Maar als je gebruik maakt van Excel en van meer functies gebruik wil maken dan alleen de basisfuncties, dan is het geen slecht idee om gebruik te maken van een cursus Excel. Dit is natuurlijk ook zo met een programma als Microsoft Word. Als je alleen van Word gebruik maakt om af en toe een document te typen en je kunt bestanden opslaan, woorden en/of zinnen cursief maken en kopjes voorzien van headings, dan kom je al heel ver. Maar als je meer uit Word wilt halen, en Word heeft uiteraard tal van verschillende functies, dan moet je wel weten van welke functies je gebruik kan maken en hoe ze werken. Daar heb je een cursus voor nodig. Nu is Excel uiteraard een tikkeltje ingewikkelder dan Word. Hoe beter je gebruik kunt maken van Excel, des te meer je eruit kunt halen. Iemand die op basisniveau gebruik maakt van Excel, die kan hooguit een paar simpele sheets maken. Maar iemand die op expert niveau gebruik maakt van Excel dankzij een cursus Excel voor gevorderden, die kan bijvoorbeeld volledige statistische berekeningen uitvoeren. Maar zoals gezegd is het lang niet altijd nodig om op expert niveau gebruik te kunnen maken van een programma. Als jij enkel en alleen af en toe een paar simpele Excel sheets nodig hebt, dan is het niet noodzakelijk om een cursus Excel te volgen voor gevorderden. Het om deze reden ook heel prettig dat je via vandijkcomputeropleidingen.nl verschillende cursussen kunt volgen voor zowel beginners als gevorderden. Dat betekent allereerst dat je kunt instappen op het niveau dat bij je past. Maar ook dat je de cursus Excel kunt laten aansluiten op wat jij nodig hebt. Als je voor jouw functie binnen een bedrijf op hoog niveau gebruik moet kunnen maken van Excel, dan kun je beginnen met een beginnerscursus en doorstromen naar een cursus Excel voor gevorderden. Tevens kun je als werkgever je werknemers voorzien van een cursus. Als je kiest voor HR ICT Opleidingen, dan kun je ook kiezen voor cursussen die op locatie worden gegeven. Je werknemers hoeven dan niet allemaal individueel naar een bepaalde cursuslocatie te reizen. Kijk voor meer informatie over de vele mogelijkheden gerust eens op de siste van vandijkcomputeropleidingen.nl.

Een cursus Excel en vele andere cursussen volg je bij Intercompany

Mocht je niet op zoek zijn naar een Cursus Excel, dan ben je bij Intercompany zeker aan het juiste adres. Je kunt via vandijkcomputeropleidingen namelijk ook cursussen volgen voor: 

  • Word
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Project

Dus in principe kun je een expert worden op het gebied van alles wat Microsoft Office je te bieden heeft. Ideaal voor iedereen die op een kantoor werkt. 

Controleer de datums voor de cursussen

Op de site vind je verschillende datums en locaties voor cursussen die gegeven gaan worden. Tevens kun je ook meteen zien of er nog plekken beschikbaar zijn. 

Reageren is niet mogelijk