Wilt u een incassobureau inschakelen?

Ons bedrijf heeft vaak te maken met mensen die hun rekeningen niet betalen. Dat is voor ons altijd een groot probleem omdat wij dan wel kosten hebben gemaakt, maar deze dus niet meer betaald krijgen. Onlangs hadden wij weer een aantal fervente wanbetalers en dus was het voor ons tijd om te kijken hoe wij goed te werk konden gaan om toch ons geld binnen te kunnen krijgen. Vroeger gingen wij zelf nog wel achter deze klanten aan, maar dat kost ons tegenwoordig simpelweg te veel geld en dus hebben wij gekeken of wij ergens een goed incassobureau konden vinden. Als je namelijk een incassobureau in de arm neemt, kun je er zeker van zijn dat je dit incassobureau met het werk aan de slag kunt laten gaan. Bovendien heeft een incassobureau ook veel meer mogelijkheden om geld binnen te halen. Wij kunnen daar als bedrijf zelf niet tegenop en daarom leek het ons dus een goed idee om een incassobureau in de arm te nemen. Wij hebben gekeken welk incassobureau in Nederland een goede reputatie heeft en zo kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van credifin-nederland. Dit bedrijf doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen wanneer je te maken hebt met wanbetalers. Het was voor ons dan ook fijn om een keer contact met dit incassobureau op te nemen om te horen wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij kregen te horen dat zij altijd ruimte hadden voor nieuwe zaken en bovendien gaven zij aan dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook meteen uitgelegd wat wij graag van dit incassobureau wilden. Wij kregen te horen dat zij veel voor ons konden doen en wij hebben daarom meteen opdracht gegeven om voor ons aan de slag te gaan. 

Dit incassobureau ging meteen voor ons aan de slag

Het is altijd fijn om te merken dat een incassobureau meteen werk maakt van de zaak waar zij aan werken. Wij hebben hen uitgelegd wat de klant nog aan ons moest betalen en toen zijn de mensen van dit incassobureau meteen aan de slag gegaan. Mocht u ook u een incassobureau in de arm willen nemen, dan raad ik u aan om voor Credifin Nederland te kiezen. U zult merken dat u hier heel goed geholpen wordt en dat u weinig omkijken heeft naar dit bureau. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat wij deze mensen hebben ingeschakeld. 

Wij hebben ons geld binnen

Wij zijn blij dat wij dit bureau in de arm hebben genomen want wij hadden ons geld binnen de kortste keren op onze rekening staan. Dat was de service waar wij naar op zoek waren. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen door dit bedrijf 
  • Wij hadden ons geld snel op onze rekening staan
  • Wij vonden de samenwerking heel erg prettig

Kijk ook nog even op de site van dit bedrijf wanneer u meer over de mogelijkheden van dit bureau wilt weten. U zult zien dat zij veel voor u kunnen doen. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk