Haartransplantatie tegen kaalheid

Kaal worden vindt niemand leuk, of je nu man bent of vrouw. Tegenwoordig is er gelukkig een mogelijke oplossing in de vorm van een haartransplantatie. Kaalheid bij mannen is een veelvoorkomend verschijnsel, veel heren krijgen hier last van op het moment dat zij ouder worden. De haargrens trekt zich terug en later ontstaat ook op de kruin een kale plek. Maar ook vrouwen kunnen last hebben van kale plekken en haaruitval en dit is bij veel mensen veel minder bekend. Daarom krijgen zij ook veel vaker te maken met starende blikken van anderen, ze worden daardoor om de verkeerde reden nagekeken. Met een haartransplantatie kan hier weer verandering in gebracht worden. Hiermee kunnen de kale plekken weggewerkt worden, zodat je weer een mooie haardos hebt. Of de oorzaak van de kaalheid nu gelegen is in een trauma, stress, hormonale veranderingen of brandwonden, er kan vaak wel wat aan gedaan worden. Dit kan echt een heel grote opluchting betekenen voor mensen, er weer gewoon uitzien is voor velen toch prettig om blikken van anderen te vermijden. Een haartransplantatie kan daar in veel gevallen zeker bij helpen en ervoor zorgen dat jouw haar er weer uitziet als dat van iedereen.

Werking van een haartransplantatie

Is een haartransplantatie nu de enige optie die je hebt om echt iets aan kaalheid te doen? Ja, eigenlijk wel. Je kunt natuurlijk een pruik gaan dragen, maar dit biedt geen permanente oplossing. Voor mensen voor een transplantatie niet mogelijk is, is dit natuurlijk wel een goed idee, maar anders is transplanteren echt beter. Zijn er ook andere mogelijkheden dan een operatie? Nee, je kunt wel twee stappen zetten om haaruitval zoveel mogelijk te voorkomen, maar je kunt niet op een andere manier weer haar terug krijgen op je hoofd. Hoe kun je haaruitval voorkomen? Dit kun je doen door het slikken van speciale medicijnen, die de nodige hormonen beïnvloeden en uitval laten verdwijnen. Of je kunt een speciale shampoo of lotion gaan gebruiken, die de bloedsomloop rond de haren stimuleert. Hierdoor blijven ze sterken en vallen ze minder snel uit. Maar alleen met een haartransplantatie krijg je weer haren op je kale plekken. Er worden dan haarzakjes die nog goed gezond zijn uit de achterkant van je hoofd gehaald en teruggeplaatst op een van de kale delen. De haarzakjes zullen weer nieuwe haren gaan aanmaken en daardoor zal de kaalheid verdwijnen. Doordat dit alles onder plaatselijke verdoving kan gebeuren, is een haartransplantatie geen ingrijpende operatie en herstel je hier weer snel van.

Ga voor behandeling naar Esteworld

Als je een haartransplantatie uit wilt laten voeren, waar kun je dit dan laten doen? Esteworld is hiervoor een uitstekende optie. Zij hebben een haarspecialist in Nederland waar je een consult kunt laten doen en die jou kan bijstaan voor nazorg, terwijl de transplantatie zelf in Turkije plaatsvindt. Hier beschikken zij over een moderne kliniek die aan alle eisen voldoet en waar je behandeld wordt door de beste artsen op dit gebied. Als je voor hen kiest voor je haartransplantatie, dan kies je voor een kliniek die:

  • goedgekeurd is door het ministerie van Volksgezondheid
  • beschikt over verscheidene kwaliteitskeurmerken
  • jou als patiënt echt een vip behandeling geeft, met verblijf in een luxe hotel en vervoer van en naar het vliegveld door hun eigen chauffeurs
  • garantie geeft op een succesvol resultaat

Dit goede resultaat wordt mogelijk gemaakt doordat zij de transplantatie combineren met een PRP behandeling, waardoor jij sneller herstelt en de haarzakjes sneller vast zitten op hun nieuwe plek. Dat maakt dat een haartransplantatie bij kliniek Esteworld in Turkije echt een uitstekende optie is. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk