Kunststof klapkratten zijn efficiënt

Zoek je voor jouw bedrijf nog naar een efficiënte manier om producten op te slaan of te vervoeren, dan moet je zeker eens kunststof klapkratten overwegen. Het grote voordeel hiervan zit in het feit dat je deze in kunt klappen, waardoor ze dan maar erg weinig ruimte innemen. Voor jouw opslag is dat natuurlijk ideaal. Het is immers erg zonde als een groot gedeelte van je opslagruimte volstaat met kratten die leeg zijn. Kunststof klapkratten nemen veel minder ruimte in dan gewone kratjes en door ze in te klappen is bovendien in een oogopslag te zien dat ze leeg zijn. Je hoeft dus ook niet steeds alle aanwezige kratten bij langs te gaan om te kijken waar iets in zit en waar niet. Ook tijdens het vervoer komen vouwkratten goed van pas. Je vult de kunststof klapkratten, laadt ze in en brengt ze naar de plaats van bestemming. Daar haal je de artikelen eruit en je klapt iedere krat vervolgens in. Zo heb je op de terugrit lege ruimte in je laadruim, wat je dan weer kunt gebruiken voor andere goederen. Moet jij bijvoorbeeld ergens nog iets ophalen, dan kun je dat meteen doen zonder daar eerst nog weer een extra rit voor te maken. Meer informatie…

Kunststof klapkratten bieden meer voordelen

Kunststof klapkratten nemen dus weinig ruimte in en zijn erg efficiënt in gebruik. Maar er is nog een voordeel en dat is het feit dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende varianten. Sommige modellen kunnen een heel zwaar gewicht dragen, andere zijn alleen geschikt voor een lichte belasting. Hoe lichter ze belast kunnen worden, hoe minder ze zelf vaak ook wegen. Dat maakt dat je een variant kunt kiezen die weinig weegt, als dat past bij het gewicht wat jij er in wilt vervoeren. Daarnaast is het natuurlijk zo dat kunststof klapkratten gemaakt zijn van kunststof wat gemakkelijk te reinigen is. Zo kun je ze altijd goed schoonhouden, als dit voor jouw sector nodig mocht zijn. Daar komt bij dat je er eigenlijk alles in kunt vervoeren wat jij zou willen, hoewel het bij levensmiddelen wel zaak is om deze eerst goed te verpakken. De bovenkant van de krat is immers open, waardoor de inhoud onderweg vies zou kunnen worden. maar mits alles goed verpakt is, kun je er dus eigenlijk alles in vervoeren wat je wilt. Kunststof klapkratten zijn daarmee niet alleen heel efficiënt en ruimte besparend, ze kunnen ook zeer breed ingezet worden.

Boxpall Benelux

Ben jij op zoek naar kunststof klapkratten voor gebruik in jouw bedrijf, dan is Boxpall Benelux de zaak waar jij zeker de juiste exemplaren zult kunnen vinden. Zij bieden namelijk verschillende mogelijkheden wat betreft:

  • formaat
  • inhoud
  • laadvermogen

Je kunt gewoon op hun site bekijken wat zij allemaal kunnen leveren, overal staan duidelijk de specificaties bij vermeld, zodat jij precies kunt zien wat voor jou de beste optie is. Natuurlijk kan het zo zijn dat voor jouw situatie kunststof klapkratten niet per se de meest logische keus zijn. Ook dan kun je bij Boxpall Benelux waarschijnlijk heel goed slagen, zij bieden namelijk ook een ruim assortiment aan andere soorten boxen, kratten en bakken. Zo kunnen zij bijvoorbeeld ook verschillende formaten hygiëneboxen leveren die geschikt zijn voor opslag van levensmiddelen die niet verpakt zijn. Daarnaast bieden ze ook verschillende mogelijkheden met betrekking tot stapelbare en nestbare kratten. Neem dus gewoon eens een kijkje op hun site en denk na over wat voor jou de meest handige optie zou zijn. Misschien zijn dat kunststof klapkratten, misschien andere soorten kratten. Zeker is dat je het bij Boxpall Benelux kunt vinden!

Reageren is niet mogelijk