Is een eendaagse bevalcursus iets voor u?

Ik heb een tijd geleden te horen gekregen dat wij eindelijk zwanger waren van ons tweede kindje. Ik moet u zeggen dat ik de hoop al bijna had opgegeven want ik meende dat het nooit meer iets zou worden met ons. Wij hebben namelijk heel veel werk moeten doen om te zorgen dat wij weer zwanger konden worden en wij meenden dat het niet meer zou gaan lukken. Nu ik weer zwanger was, wilde ik mij zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling omdat de geboorte van ons eerste kind nogal wat voeten in de aarde had. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mij beter kon voorbereiden op de tweede bevalling. Ik heb toen gekeken wat ik allemaal online kon vinden en ik heb  gezien dat ik het ook vooral online moest zoeken omdat wij nu helemaal niks kunnen wanneer het gaat om groepslessen en dergelijke. Ik was daarom meteen geïnteresseerd toen ik meer las over een eendaagse bevalcursus. Deze eendaagse bevalcursus sprak mij gelijk heel erg aan omdat ik gemerkt heb dat je tijdens deze eendaagse bevalcursus heel nuttige dingen kunt leren. De vorige keer vond ik het allemaal erg spannend en achteraf gezien had ik gewild dat ik mij beter had kunnen voorbereiden op de bevalling. Vandaar dat ik nu graag een eendaagse bevalcursus wilde gaan doen omdat ik zeker wilde zijn dat het nu beter zou gaan dan de vorige keer. Ik ben daarom gaan kijken of deze eendaagse bevalcursus iets voor mij zou kunnen zijn en ik heb gemerkt dat dit zeer zeker het geval was. Ik heb namelijk gezien dat je tijdens deze eendaagse bevalcursus heel veel nuttige dingen kunt leren en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken naar de mogelijkheden. Ik heb namelijk de site Mamaglow.nl gevonden en deze site maakte gelijk indruk op mij. Mocht u  daarom ook wel oren hebben naar een eendaagse bevalcursus, dan raad ik u sterk aan om even naar de  site  van deze mensen te surfen om te bekijken wat zij voor u kunnen doen. Ik heb gemerkt dat wanneer je je hier opgeeft voor een eendaagse bevalcursus, je er zeker van kunt zijn dat je snel aan de slag kunt gaan. 

Deze eendaagse bevalcursus heeft mij veel gebracht

Soms hoor ik mensen zeggen  dat ze denken dat je tijdens een eendaagse bevalcursus niet veel kunt leren. Ik kan u zeggen dat dat verkeerd geredeneerd is. Juist tijdens een eendaagse bevalcursus kun je heel veel kennis opdoen omdat je echt even de tijd krijgt om diep op de materie in te gaan. Ik ben daarom heel blij dat ik deze eendaagse bevalcursus ben gaan volgen omdat ik nu echt helemaal klaar ben voor de bevalling. Om die reden raad ik andere zwangere vrouwen deze eendaagse bevalcursus ook heel sterk aan. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over  deze eendaagse bevalcursus dan kunt u even:

  • Naar de site Mamaglow.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u ook snel aan de slag kunt gaan 

Ik hoop dat u hier ook kunt leren wat u nodig heeft om  goed te kunnen bevallen. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk