Laat uw letselschade in Almelo voor u afhandelen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfsongeval krijgen of kan er een medische fout optreden. Indien u letselschade in Almelo heeft, kunt u hiervoor ondersteuning krijgen. Zo kunt u onder andere hulp krijgen bij de afhandeling van uw letselschade in Almelo met de tegenpartij. Van de Kraats Advocatuur kan u helpen bij al uw letselschade in Almelo. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade in Almelo en wat onze werkwijze is. Zo kunt u direct uw proces in gang zetten en uw schadeclaim in ontvangst nemen.

Altijd de juiste ondersteuning bij uw letselschade in Almelo

Letselschade in Almelo is zo opgelopen. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of een ongeluk krijgen, waarbij u blijvend letsel heeft. Zodra u een ongeval heeft gehad, wilt u het liefste uw schadeclaim zo snel mogelijk geregeld hebben. Hierbij kunt u het beste onze advocaten inschakelen. In een onzekere periode heeft u belang bij een goede schadeafwikkeling en persoonlijke betrokkenheid. Iedere letselschade in Almelo is namelijk anders en elke zaak vereist maatwerk. Hierbij hanteren wij het volgende stappenplan:

  • Persoonlijke bespreking van uw letselschadezaak
  • Aansprakelijk stellen van de tegenpartij
  • Regelen van een financieel voorschot
  • Verzamelen van medische gegevens
  • Inschatten van uw lichamelijke beperkingen en schade voor de toekomst
  • Regelen van een belastinggarantie
  • Afwikkelen van de letselschadezaak

Zodra u met ons in contact komt, bespreken wij uw zaak eerst. Van hieruit bekijken wij de haalbaarheid van uw zaak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarna stellen wij de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade in Almelo en regelen wij een financieel voorschot, zodat u geen zorgen heeft tijdens uw herstel. In de tussentijd vragen wij uw medische gegevens op en schatten wij uw lichamelijke beperkingen en schade voor de toekomst in. Hierbij kunt u denken aan arbeidsongeschiktheid of een blijvende handicap. Daarna regelen wij ook een belastinggarantie, zodat u geen inkomstenbelasting betaalt over uw schadevergoeding. Zodra uw schadevergoeding is uitbetaald, evalueren wij onze werkzaamheden nog met u. U kunt ook altijd nog contact met ons opnemen als u achteraf nog vragen heeft. Onze medewerkers kunnen u dan altijd verder helpen, zodat u er nooit alleen voor staat. Daarnaast kunt u bij ons ook altijd terecht wanneer u niet tevreden bent met de afhandeling van uw zaak door een andere partij. Wij kunnen u dan een second opinion geven. Alle kosten kunnen daarbij verhaald worden op de tegenpartij, zodat u niet met onverwachte extra kosten komt te zitten.

Wij blijven onszelf ontwikkelen

Van de Kraats Advocatuur is uw advocatenkantoor waar u terecht kunt voor uw letselschadezaken. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en ontwikkelen ons dagelijks. Zo gaan wij altijd mee met de wet- en regelgeving, waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn. Alle diensten die wij leveren zijn maatwerk. Geen enkele zaak is namelijk hetzelfde, waardoor er altijd een andere aanpak gebruikt moet worden. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons ook altijd rekenen op een optimale schaderegeling. Alle kosten voor onze diensten worden tevens geheel verhaald op de tegenpartij, waardoor u geen extra kosten heeft tijdens uw herstel. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw letselschadezaak met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op vandekraatsadvocatuur.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Reageren is niet mogelijk