Led lampen

Wil jij op een eenvoudige manier iets bijdragen aan een betere wereld, zonder dat dit jou veel geld kost? Kies dan voor het gebruik van led lampen in huis! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren waarop jij je steentje bij kunt dragen aan een beter milieu en heel veel maatregelen die je neemt leveren jou uiteindelijk juist wat op. Maar vaak is er eerst een grote investering nodig en daar heeft natuurlijk niet iedereen het geld voor. Ook vereisen sommige maatregelen heel veel werk, waar jij behoorlijk tegenop kunt zien. Met led lampen heb je dit natuurlijk niet. De aanschafprijs ligt wel hoger dan bij halogeenlampen, maar het is niet een bedrag dat jij niet kunt missen. Een lamp vervangen is bovendien niet veel werk en het kost nauwelijks tijd. Daar komt nog bij dat je te maken hebt met een heel snelle terugverdientijd. Heb jij nu nog halogeenlampen en vervang je die door led lampen, dan heb je de aanschafprijs vaak al in een jaar terugverdient! Dat maakt dat dit dus een duurzame maatregel is die zeker de moeite van het overwegen waard is!

Mooie led lampen

Bij veel mensen heerst echter nog een negatief beeld over led lampen. In de eerste plaats vanwege de prijs, maar we noemden net al dat je de extra kosten hiervoor snel terugverdient. Dat heeft te maken met het feit dat ze echt flink minder stroom verbruiken. Ze hebben bovendien een zeer lange levensduur, dus uiteindelijk is het ook voor jouw portemonnee echt een gunstige keus! In de tweede plaats hebben mensen een negatief beeld over de kleur van het licht. Het moet gezegd worden, toen led lampen net op de markt kwamen was dit inderdaad een minpuntje. Het licht dat zij gaven was vaak erg fel en wit. Maar tegenwoordig is hier veel meer in mogelijk. Er zijn nu ook varianten verkrijgbaar die een warm licht verspreiden, die wat meer geel van kleur zijn. Een ander idee dat mensen vaak hebben, is dat dit lamptype niet in verschillende vormen verkrijgbaar is, maar ook dat is een achterhaald idee. Ook led lampen worden nu in veel verschillende vormen gemaakt, denk dan aan de volgende opties:

  • bol
  • capsule
  • druppel
  • kaars
  • kogel

Wat voor vorm jij dus ook maar wenst te hebben, het is echt allemaal te krijgen! Zo doen ze dus in geen enkel opzicht onder voor halogeenlampen of gloeilampen!

Koop bij de specialist

Nu moet er wel gezegd worden dat niet alle winkels een even groot aanbod hebben als het aankomt op led lampen. Wil jij uit een breed assortiment kunnen kiezen, dan moet je naar een echte specialist gaan, namelijk Pretmetled! Zij bieden echt de grootste keus op dit gebied. Je vindt bij hen heel veel verschillende vormen, verschillende lichtkleuren en ook verschillende lichtsterktes. Daarnaast bieden zij exemplaren aan die dimbaar zijn of juist niet. En uiteraard dit alles in verschillende types fittingen. Om het maken van een keus voor jou gemakkelijker te maken, bieden zij jou de mogelijkheid om de led lampen te selecteren middels een keuzemenu. Hierin kun jij aangeven of ze dimbaar moeten zijn of niet, welke vorm je zoekt, welk type fitting, welke lichtopbrengst en welke lichtkleur. Zo krijg je alleen die varianten te zien die aan jouw wensen voldoen! Je zult zien dat er echt genoeg valt te kiezen en dat je dus echt voor iedere lamp die jij in huis hebt staan of hebt hangen wel een geschikt exemplaar kunt vinden. Pretmetled.nl is dus het adres voor wie op zoek is naar goede led lampen!

Reageren is niet mogelijk