Met een professionele visagist heeft u altijd de perfecte uitstraling

Uw eigen make-up doen voor bijvoorbeeld een fotoshoot of uw bruiloft is een mogelijkheid. Echter wilt u het liefste van alle zorgen zijn ontzien en er daarnaast ook nog eens geweldig uitzien. Daarom kunt u het beste een visagist inhuren. Met een visagist bent u er namelijk van verzekerd dat uw make-up er perfect uitziet en u zult stralen. Kira Kroegman is een professionele visagist die graag voor u klaar staat. Ik leg u graag meer uit over mijn werkzaamheden als visagist en hoe u met mij in contact kunt komen. Daarnaast vertel ik u graag ook meer waar mijn werkzaamheden als visagist voor gebruikt kunnen worden, zodat u een goed beeld heeft van alle mogelijkheden en direct een afspraak kunt maken.

Een visagist is voor iedere gelegenheid inzetbaar

Wanneer u een ervaren visagist nodig heeft voor de visuele ondersteuning van uw fotoshoot of andere speciale gelegenheid, bent u bij Kira Kroegman aan het juiste adres. Door middel van creativiteit kan ik iedere look creëren, waardoor u de perfecte uitstraling heeft. Daarnaast zult u er altijd op uw mooist uitzien. Op deze manier voelt u niet alleen hernieuwd zelfvertrouwen, maar straalt u dit ook uit. Onze visagist kan make-up aanbrengen voor ieder gevraagd thema, onderwerp of de contouren van uw gezicht. Visagie is immers geen metamorfose, maar onderstreept juist de krachtige en sterke lijnen in uw gelaat. Een goede make-up die past bij de contouren van uw gezicht versterkt namelijk dat wat u wilt uitstralen. Daarnaast worden de sterke punten in uw gezicht, zoals bijvoorbeeld de wenkbrauwen, jukbeenderen of lippen, extra uitgelicht zodat uw natuurlijke schoonheid nog beter tot uiting komt. Ook om oneffenheden te verbergen of minder op te laten vallen is het inzetten van een visagist een goede keuze. De diensten van een visagist kunt u onder andere inzetten voor:

  • Fotoshoot
  • Commerciële videos
  • Presentaties
  • Bruiloften

Als u binnenkort gaat trouwen, wilt u die dag vol zelfvertrouwen beleven en met een prachtige uitstraling naar het altaar lopen. Bij Kira Kroegman kunt u zowel voor een natuurlijke look kiezen als voor een meer expressieve uitstraling. Alles is bespreekbaar en geheel naar uw wens. Door het toepassen van de nieuwste make-up technieken, creativiteit en inzicht in combinatie met een goede communicatie richting u als klant streven we naar het beste eindresultaat. Zodra u contact met mij opneemt, kan ik u alles vertellen over mijn werkzaamheden als visagist en de mogelijkheden voor uw speciale gelegenheid met u bespreken.

Uw uiterlijk geheel op elkaar afgestemd

Kira Kroegman is uw specialist op het gebied van visagie. Door jarenlange ervaring binnen het vak en een goede hoeveelheid creativiteit kan iedere look gecreëerd worden voor iedere gelegenheid. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de wensen van u als klant en de contouren van het gezicht. Doordat alles perfect op elkaar afgestemd wordt, heeft u altijd de perfecte uitstraling en een nieuwe dosis zelfvertrouwen. Naast visagie kan ik ook de hairstyling en professionele make-up artist werkzaamheden op me nemen. Zo heeft u altijd een totaalpakket en zult u versteld staan van het eindresultaat. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de make-up voor uw speciale gelegenheid? Neem dan gerust contact met mij op middels de contactgegevens die vermeld staan op kirakroegman.com. Ik help u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een afspraak met mij in te kunnen plannen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u uw visagie van het lijstje strepen.

Reageren is niet mogelijk