Mok met foto

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Met een mok met foto geeft u een bruikbaar en persoonlijke cadeau. Dit is een leuk idee om te geven aan een collega, een goede vriend of vriendin of misschien een familielid. Mokken zijn altijd handig om te krijgen. Drinken is een dagelijkse bezigheid en het wordt nog leuker als deze bedrukt is met een speciale foto. Heb jij een speciale foto die geweldig is om op een mok af te beelden? Dan is het perfect om te gebruiken voor een mok met foto. Het maakt niet uit hoe groot of klein de foto is. Deze kan op allerlei manieren afgedrukt worden op de mok. Zo kan de gehele mok rondom afgedrukt worden met de foto of een deel van de mok. Wanneer u deze bestelt via PrachtigKado dan komen hier geen extra kosten voor bij. Het bedrukken van de mok is geheel kosteloos zonder extra instel- en opmaakkosten. Voor een aantrekkelijke prijs heeft u een grappig originele mok met foto waarmee u iemand zeker blij mee gaat maken.

Mok met foto, een bijzonder aandenken

Het lijkt misschien erg minimaal, zo’n mok met foto, maar het is juist de foto dat het bijzonder maakt. Ten eerste is het al heel bijzonder als u deze foto heeft bedacht voor het cadeau. Wanneer u aan deze foto heeft gedacht, dan is dit voor de ontvanger een bijzondere eer. Dit geeft aan dat u niet zomaar een cadeau wilde geven, maar een met een aandenken en een speciale gedachte of gebeurtenis erachter. De gedachte of gebeurtenis zijn vervolgens afgebeeld op de mok die de ontvanger ook nog regelmatig gaat gebruiken. Het is niet zomaar een foto in een lijstje, maar juist een foto op een mok die ook nog handig is in het gebruik. Wanneer u de mok met foto bestelt bij PrachtigKado, dan bent u verzekerd van de specificaties voor de mok:

Laat u niet alleen maar beperken tot de foto. Er zijn meerdere mogelijkheden waarmee de mok bedrukt kan worden. Dat kan ook met een tekst, of een logo of een andere afbeelding dat een mooi aandenken is voor de ontvanger. Zo maakt PrachtigKado ook mokken voor bedrijven. Dit zijn vaak leuke en bruikbare promotiematerialen. Mokken worden met name in bedrijven veelvuldig gebruikt waar mensen aan de lopende band koffie en thee naar binnen werken. Dit geeft aan hoeveel ervaring PrachtigKado heeft in het bedrukken van mokken. Bent u overtuigd van dit geweldige cadeau, denk dan aan de volgende mogelijkheden voor de mok met foto:

Voor het laatste moment

Bedenkt u pas het laatste moment dat een mok met foto een goed cadeau is? Geen probleem. Wanneer u op een werkdag voor 16.30 uur de bestelling doorgeeft, dan kunnen wij de mok met foto nog de volgende dat bij u thuis afleveren. Geef uw foto en de bestelling door via de website prachtigkado.nl en ontvang de volgende dag nog het cadeau bij het door u doorgegeven adres. Bekijk voor u bestelt ook goed naar de verschillende uitvoeringen die mogelijk zijn. In combinatie met de foto kunt u een leuke tekst toevoegen of de foto verwerken in een mooi sjabloon. Neem daarom ruim de tijd voor het samenstellen van de mok met foto. Op deze manier maakt u dit cadeau nog specialer voor een speciale gelegenheid.

Reageren is niet mogelijk