Nolin Uitgevers

Reclame maken en naamsbekendheid creëren is van groot belang voor uw organisatie, stichting of vereniging. Toch is dit vaak lastig en kost dit veel geld om uit te besteden. Bij Nolin Uitgevers begrijpen we dat dit voor organisaties, stichtingen en verenigingen, die hun bestaansrecht vaak halen uit donaties en vrijwilligers, vaak onmogelijk is. Juist voor het verkrijgen van donaties en vrijwilligers is de naamsbekendheid echter van groot belang. Daarom maakt Nolin Uitgevers het, voor de partijen die niet over de financiële middelen beschikken om goede publicaties te realiseren, mogelijk om kosteloos publicaties te realiseren.

Hoe realiseert Nolin Uitgevers publicaties kosteloos?

Nolin Uitgevers realiseert kosteloos publicaties voor stichtingen, verenigingen en organisaties die hier zelf geen financiële middelen hebben middels het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat Nolin Uitgevers voor u op zoek gaat naar geschikte sponsoren, meestal uit de omgeving waar u uw publicatie wilt verspreiden. Nolin Uitgevers neemt u op deze manier werk uit handen, zonder af te doen aan de kwaliteit van het product. Dankzij de sponsoren worden de publicaties financieel mogelijk gemaakt, waarbij de sponsor een nette naamsvermelding krijgt in het desbetreffende product. Zo is het SponsorPublicatieConcept zinvol voor zowel onze klanten, die op deze manier kosteloos drukwerk kunnen realiseren, als voor de sponsoren, die met een naamsvermelding ook zelf hun zichtbaarheid vergroten.

Nolin Uitgevers is al sinds 2000 aan het werk als drukwerkspecialist. Daardoor kunnen wij u dan ook van dienst zijn met vele verschillende soorten drukwerk, van eenmalige publicaties tot regelmatig terugkerende vormen van drukwerk.

Waarmee kan Nolin Uitgevers u helpen?

Nolin Uitgevers is dankzij de jarenlange ervaring een ervaren drukwerkspecialist op vele verschillende vlakken. Zo kunnen wij u helpen bij het realiseren van eenmalige publicaties, zoals tijdloze poster of visitekaartjes, maar kunnen wij u ook van dienst zijn bij een regelmatig terugkerende vorm van drukwerk, zoals een periodiek magazine. Doordat bij Nolin Uitgevers verschillende mensen met diverse expertises werken kunnen wij in elke situatie een kwalitatief hoogwaardig product aan u leveren.

Heeft u al een idee hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken? Dan helpt Nolin Uitgevers u graag met de uitwerking hiervan. Natuurlijk begrijpen wij bij Nolin Uitgevers ook goed dat niet iedereen over deze kennis en creativiteit bezit. Het enthousiaste team van Nolin Uitgevers helpt dan ook graag wanneer u hier zelf nog geen ideeën over heeft, zodat ook u een mooie publicatie kunt realiseren die aansluit bij de doelgroep die u wilt bereiken.

Actief in de maatschappij

Naast het feit dat de klanten die Nolin Uitgevers helpt vaak organisaties, stichtingen en verenigingen zijn met een maatschappelijk doel, is Nolin Uitgevers ook zelf actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht, papierverbruik tot een minimum te beperken en gebruik te maken van groene energie probeert Nolin Uitgevers ook zijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Continu zijn wij zelf dan ook op zoek naar manieren om onze bedrijfsvoering te verbeteren, zodat ook in de toekomst onze wereld een fijne plek blijft om te leven.

Reageren is niet mogelijk