Online e liquid kopen is een eitje

Stoppen met roken is zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar men maakt steeds vaker de overstap naar de elektronische sigaret. Dat heeft diverse voordelen die we graag even uit de doeken doen. Zo hoeft u in ieder geval niet meer mee te genieten als iemand staat te raken. Want men blaast enkel nog waterdamp uit. Ook het e liquid kopen, de vloeistof die zich in de elektrische sigaret bevind, is een peulenschil. Want e liquid kopen doet u natuurlijk snel en voordelig bij Nieuwesigaret. Het is de site voor al uw e liquid. Kopen geschiet vervolgens in de webwinkel zoals u dat wellicht ook wel gewend bent van andere webshops. Geef aan wat en hoeveel u hebben wilt, log eventueel in op uw profiel of vul uw gegevens in en betaal via iDEAL of een andere betaalservice zoals PayPal dan wel met uw credit card. Wij zorgen er vervolgens wel voor dat uw bestelling zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd. U kunt er in principe wel van uitgaan dat alle producten die u op de site vindt ook daadwerkelijk op voorraad zijn. Dus u leest het, e liquid kopen is een koud kunstje. Sinds kort is er een nieuwe wetgeving en die regelgeving is er om u te beschermen. Daar houden wij ons strikt aan want we beseffen dat we een verslavend middel op de markt brengen. Overigens is overstappen op de e sigaret een slimme zet als u wilt stoppen met roken in de zin dat u wilt stoppen met de inname van nicotine. U kunt namelijk ook e liquid kopen zonder nicotine.

U kunt hier e liquid kopen zoveel u maar wilt

Sinds 1 mei 2018 is er een nieuwe regelgeving. Dat betekent voor u:

  • Dat u moet aangeven dat u daadwerkelijk 18 jaar of ouder bent,
  • Dat het niet langer mogelijk is om e liquid te kopen met een nicotinegehalte van meer dan 20 mg.
  • En dat we alleen flesjes met niet meer dan 10 ml in de markt zetten.

Maar dat neemt niet weg dat u kunt kiezen uit diverse tabakssmaken, sterk en minder sterk en tevens vele kruiden- en fruitsmaken. Er is dan ook voor ieder wat wils te vinden en het is vanzelfsprekend geheel legaal om het e liquid kopen via onze site te voltooien. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat er geen schadelijke stoffen zoals koolmonoxide en teer in dergelijke vullingen zitten en dat is in scherp contrast met reguliere sigaretten, tabak en sigaren. Een belangrijk punt dat niet mag worden verzwegen is het feit dat u e liquid kopen kunt van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Geen gedoe met kleurstoffen en andere toevoegingen. U wilt een natuurlijk product zodat u kunt genieten, wanneer en waar u dat dan ook wilt. Want dat is natuurlijk ook een groot voordeel: u mag eindelijk binnen roken. Zowel in uw eigen huis als in openbare gelegenheden want men kan niet langer passief meeroken.

Dit is niet voor kinderen onder de 18 jaar geschikt

U leest het, e liquid kopen is legaal, eenvoudig, goedkoop en heeft vele voordelen ten opzichte van het roken van sigaretten. Vorm niet langer een gevaar voor uw gezondheid en de gezondheid van anderen. Het is nergens voor nodig om anderen aan zulke risico’s bloot te stellen. Maar als u echt zo graag wilt blijven roken dan kunt u aldus overstappen op de e sigaret. Vergeet niet om de site te bookmarken en om regelmatig de interessante blogs eens door te nemen. Ook kunt u ons volgen via de sociale media en daarbij kunt u denken aan Facebook en Twitter.

Reageren is niet mogelijk