Pennen

Speciale pennen bedrukken met een logo van een bedrijf. Dat klinkt gepast voor relatiegeschenken en als kantoorartikelen. Zowel medewerkers als klanten zullen blij zijn als ze een gepaste pen ontvangen die hoort bij de organisatie. Deze relatiegeschenken kunnen op meerdere manieren uitgedeeld worden. Je denkt snel aan een evenement waarbij je pennen uitdeelt of uitstalt zodat gasten deze mee kunnen nemen. Bijeenkomsten waar mensen presentaties bij gaan wonen, zijn ook perfecte gelegenheden voor deze geschenken. Met name als je besluit gepaste documenten uit te delen. Ideaal is het als er dan een pen bij zit ingesloten. De gasten zullen dit prettig vinden. Zeker als ze juist die dag een pen zijn vergeten. Daarom laat je nooit te veel pennen bedrukken. Gelukkig heeft Drukwerkdeal.nl een uitgebreid assortiment beschikbaar. Van de standaard balpennen tot aan speciale touchpennen die gebruikt kunnen worden voor smartphones en tablets. Daarnaast bieden ze ook de eco-uitvoeringen. Deze zijn gemaakt van duurzaam milieuvriendelijk materiaal. De promotiepennen zijn speciaal gemaakt voor het uitdelen op beurzen en evenementen. Deze zijn dan ook in grote aantallen te bestellen. Iedere soort is ook weer beschikbaar in verschillende types. Welke types beschikbaar zijn, zie je pas als je de soort hebt geselecteerd voor pennen bedrukken.

Een assortiment pennen bedrukken

Hieronder vind je de verschillende soorten die Drukwerkdeak.nl aanbiedt voor pennen bedrukken:

  • Promotiepennen: geschikt als geschenken op beurzen en evenementen.
  • Basic: eenvoudige maar stijlvolle modellen die geschikt zijn als kantoormaterialen.
  • Softgrip: beschikken over een ergonomische handgreep en de luxe uitvoeringen als kantoorpennen.
  • Luxe: met deze uitvoeringen maak je indruk op klanten door de hoge attentiewaarde.
  • ECO: gemaakt van duurzaam materiaal.
  • Touch: speciaal voor smartphones en tablets.

De beschikbare typen verschillen per soort en die zijn ook weer in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo is de luxe pen verkrijgbaar in de typen Directeur, Design en Rond. De Soft Grip bestaat uit de types Taille, Bubble en Grip. De Basic Pen is te koop als Trendy, Secretaris, Stijl en Klassiek uitvoering. De keuzes en opties voor pennen bedrukken zijn dus eindeloos en je kan zelfs een assortiment samenstellen. Kies bijvoorbeeld uit de kleuren die aansluiten bij het logo en de huisstijl van je bedrijf. Of de kleuren die horen bij het ontwerp van een bepaalde actie of evenement. Jouw pennencollectie sluit zo mooi aan op de gehele entourage. Zo heb je een gevarieerd aanbod die je kan aanbieden aan geïnteresseerden en met name personeel vindt het leuk als ze hier ruime keus in hebben.

Stel jouw pen samen

Het is heel eenvoudig om de rest van de eigenschappen te bepalen voor pennen bedrukken. Voor de keuze van de bedrukking biedt Drukwerkdeal.nl full color en PMS. PMS is het meest gangbare als er een logo of tekst op de pen wordt bedrukt. Full color wordt gekozen als je een foto wilt afdrukken waar meerdere kleuren in zijn verwerkt. Met PMS worden de kleuren het beste en specifieker benaderd bij het pennen bedrukken. Bij full color kan het resultaat nog wel eens afwijken. Welke bedrukking je ook selecteert, je kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit en service voor pennen bedrukken bij Drukwerkdeal.nl. Vind je het nog erg veel werk om een samenstelling te maken voor pennen bedrukken? Dan heeft Drukwerkdeal.nl ook een paar aanbevolen modellen beschikbaar. Je hoeft alleen maar de samenstelling verder te bekijken en alles is al ingesteld. Het enige wat je hoeft te doen is controleren of de instellingen voldoen aan jouw wensen. Mocht je nog wat willen aanpassen, dan kan dat uiteraard. Voeg het bestand toe waarop het ontwerp staat wat afgedrukt moet worden en je kan jouw bestelling doorgeven.

Reageren is niet mogelijk