Wespennest verwijderen bij je huis

Als je plotseling heel veel wespen bij jouw huis in de buurt hebt, dan is de kans groot dat een wespennest verwijderen noodzakelijk is. We weten natuurlijk wel dat de wesp een nuttig diertje is, het ruimt bijvoorbeeld keurig afgevallen fruit uit onze tuinen op. De natuur zit wat dat betreft ingenieus in elkaar en je kunt je dan ook afvragen of het wespennest verwijderen wel noodzakelijk is. Maar mensen die wel eens gestoken zijn, zullen beamen dat dit toch echt wel aan te raden is. Een wesp doet in principe natuurlijk niets, zolang hij zich niet bedreigd voelt en zolang jij hem niet kwaad maakt. Maar als je in de tuin wat zit te eten en de wespen vliegen je steeds om de oren en gaan steeds op je eten en drinken zitten, dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Echt wegjagen kun je ze niet, want dan loop je het risico gestoken te worden. De hele zomer dan maar binnen blijven zitten is natuurlijk ook wat zonde, helemaal omdat de ramen openzetten vaak ook geen optie meer is, aangezien ze dan naar binnen vliegen en je ze ook in je woning krijgt. Het wespennest verwijderen is dan ook eigenlijk de enige manier om van dit probleem af te komen.

Wespennest verwijderen doe je niet zelf

Het eerste wat je moet doen voordat een wespennest verwijderen mogelijk is, is het lokaliseren van het nest. Waar hebben de beestjes dit gebouwd? Ze kiezen hiervoor graag een beschutte plek in een schuur of aan een dakrand voor uit, maar ze kunnen deze ook in een boom of in jouw spouwmuur gemaakt hebben. Heb je de plek gevonden, dan is het raadzaam om zelf verder geen stappen te ondernemen. Een wespennest verwijderen is namelijk iets dat je niet zomaar eventjes doet, daar moet je echt in getraind zijn. Je moet precies weten hoe je dit het beste aan kunt pakken, zonder het hele wespenvolk ontzettend boos te maken. Daar komt nog eens bij dat je over het juiste gereedschap hiervoor moet beschikken en dat je dit niet kunt doen zonder beschermende kleding te dragen. Immers, de wespen zullen door de beweging uit hun nest komen en je wilt dan echt niet gestoken worden! Zelf beschik je natuurlijk niet over de juiste kennis, het juiste materieel en een imkerpak. Daarom kun je het wespennest verwijderen ook maar beter overlaten aan een echte specialist op dit gebied!

Schakel specialist in

Dan is de vraag natuurlijk nog wel hoe je nu een specialist op het gebied van wespennest verwijderen kunt vinden. Voor de meeste mensen zal gelden dat ze geen enkel idee hebben waar zij daarvoor terecht kunnen bij hen in de buurt. Wil jij gemakkelijk een erkende bestrijder vinden die bij jou uit de buurt komt? Dan moet je Beestjes Kwijt eens contacteren. Zij staan namelijk in contact met bestrijders door het hele land. Het voordeel van hen inschakelen is dat zij:

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn
  • door het hele land jou kunnen helpen
  • seizoensgarantie bieden

Bel jij hen op, dan zullen zij zo snel mogelijk een lokale bestrijder inschakelen voor het wespennest verwijderen bij jouw woning in de buurt. Dit wordt dan uiteraard op een verantwoorde manier gedaan, aangezien zij alleen werken met gediplomeerde bestrijders. Zo ben jij zo snel mogelijk van het nest verlost! Bovendien, komt er in hetzelfde seizoen weer een nest op dezelfde plek? Dan verwijderen zij deze gratis voor jou! Voor een wespennest verwijderen schakel jij dus de specialisten van Beestjes Kwijt in!

Reageren is niet mogelijk