Op zoek naar een all-in catering in Amstelveen?

Bij Where is my Kitchen Now kun je terecht voor een zeer breed scala aan services als het gaat om catering in Amstelveen. Uiteraard zijn ze in te schakelen als je op zoek bent naar catering voor een feestje, zoals voor een bruiloft of jubileum, maar ook voor gezellige familiedage waarop je niet zelf de keuken in wilt duiken. Je kunt dan bij Where Is My Kitchen Now de catering in Amstelveen en omstreken inschakelen om jullie te voorzien van een heerlijke lunch, diner of misschien zelfs allemaal losse hapjes. Het is maar net waar jullie zin in hebben, want er is veel maatwerk mogelijk. Overleg dus gerust eens over de mogelijkheden als je binnenkort een feestje geeft en je hebt iets speciaals in gedachte voor het diner of de hapjes wat later op de avond. Bij Where Is My Kitchen Now zijn ze namelijk ook gespecialiseerd in party catering. Dit houdt in dat ze allemaal kleine hapjes verzorgen, zogeheten fingerfood, tapas of gewoon mini salades, die je gasten per stuk kunnen pakken en opeten. Ze krijgen dus geen heel bord met eten, maar kunnen zelf een maaltijd samenstellen door allemaal kleine hapjes te kiezen. Deze worden uiteraard inclusief bordjes en bestek geleverd, en deze hoef je niet zelf af te wassen. De volgende dag halen ze namelijk alles weer op en doet deze catering uit Amstelveen het schoonmaakwerk voor je. 

Catering in Amstelveen voor op het werk

Bij Where is My Kitchen Now verzorgen ze niet alleen party catering in Amstelveen en omstreken, je kunt er ook terecht voor gezonde lunches voor op kantoor. Deze leveren ze vanaf een bepaalde aantal personen (alle voorwaarden staan op hun website) en je hebt daarbij de keuze uit super veel opties, zoals:

  • Luxe ciabatta’s met allerlei soorten beleg
  • Versgemaakte soepen
  • Uitgebreide salades, inclusief dressing
  • Een warm of koud buffet

Ze verzorgen zelfs gehele crew caterings, bijvoorbeeld waneer je personeel de hele dag aan het werk is in een beurshal of een draaidag heeft op de set. Het is dan belangrijk dat ze op tijd een gezonde lunch of grotere maaltijd krijgen, en dat op locatie. Als je daarvoor op zoek bent naar een bedrijf voor crew catering in Amstelveen en omstreken ben je bij Where is my Kitchen Now aan het juiste adres. Zij verzorgen de maaltijden en zorgen dat deze op het afgesproken tijdstip op de precieze locatie worden afgeleverd, vers, warm en kant en klaar.

Luxe borrelhapjes of tapas bestellen in Amstelveen

Je ziet ze steeds vaker op feestjes: De kleine hapjes of fingerfood die we ook wel tapas noemen. Dit zijn hapjes die je meestal in 1 of 2 happen opeet, en ook voor deze hapjes kun je bij deze catering in Amstelveen terecht. Sterker nog, ze kunnen je een heel groot assortiment van luxe borrelhapjes leveren. Deze snacks worden altijd vers bereid van ingrediënten uit de buurt, en kant en klaar op de gewenste locatie bezorgd. Je kunt de hapjes zelfs laten serveren door iemand van dit bedrijf voor catering in Amstelveen. Je gasten kunnen dan op hun plek blijven zitten of staan, en iemand loopt rond om de hapjes uit te delen. Super makkelijk, super lekker en heel erg feestelijk!

Reageren is niet mogelijk