Op zoek naar een webshop of webdesign?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat een nieuwe webshop of webdesign voor je kan maken / bouwen, dan zie je vaak door de bomen het bos niet meer. De mensen achter webdesignkaart (www.webdesignkaart.nl) weten hier alles van. Er zijn ontzettend veel aanbieders van (al dan niet volledig op maat gemaakte) websites en het is moeilijk de verschillen tussen al deze aanbieders te zien. De ene is bijvoorbeeld heel erg duur, maar levert wel een unieke webshop, terwijl de andere stukken goedkoper is en voor dat geld iets minder perfect werk aflevert. Het kan echter ook zo zijn dat een aanbieder aan de goedkope kant is, terwijl het design er heel goed uitziet. Het is dan echter een wat meer standaard webshop of webdesign, maar als je dat niet erg vindt is dat natuurlijk een prima optie. Als je namelijk zelf een heel sterk logo of huisstijl hebt dan kun je zo’n basis website heel gemakkelijk zelf afstylen en toch een eigen look geven, zonder dat het webdesign daarvoor heel bijzonder hoeft te zijn. Dit is dus een tip voor mensen die graag een nieuwe webshop of webdesign willen maar eigenlijk geen geld hebben om te investeren in de dure opstartkosten van een eigen, nieuwe website. Overigens kost een grafisch vormgever ook geld, maar in sommige gevallen kun je dat prima allemaal zelf doen. Als je in dat geval op zoek bent naar een goedkope optie om een nieuwe website te bouwen kun jet het beste naar de website van webdesignkaart.nl gaan. Daar vind je namelijk een handig overzicht van alle specialisten met betrekking tot webdesign uit jouw regio. 

Online offerte aanvragen voor webshop of webdesign

Op de website van webdesignkaart.nl kun je gemakkelijk online een offerte aanvragen voor een nieuw website design. En het handige is: Je ontvangt tegelijk 5 offertes, van 5 verschillende aanbieders uit jouw regio. Je hebt dan gelijk de keuze uit meerdere bedrijven en kunt zelf beslissen of je gaat voor degene met de laagste prijs of met de hoogste expertise of ervaring. Het is maar net wat je zelf belangrijker  vindt voor jouw nieuwe webshop of webdesign. Het werkt heel gemakkelijk, namelijk in de volgende 4 stappen:

  • Je geeft via een formulier aan wat voor website je wilt hebben.
  • webdesignkaart koppelt deze aanvraag aan het aanbod in jouw regio.
  • Binnen 5 minuten krijg je 5 vrijblijvende offertes in je email.
  • Je kiest zelf het bureau dat jou het meest aanspreekt.

Doordat er natuurlijk sprake is van onderlinge concurrentie tussen alle aangesloten bureaus houdt webdesignkaart de prijzen laag. Als iemand immers te hoge prijzen vraagt voor de bouw van een nieuwe webshop of webdesign krijgen ze geen klanten, dus ze moeten wel scherpe tarieven hanteren. Dat is een van de grote voordelen van het gebruik van de website van webdesignkaart om een webdesign bureau te vinden. 

Kosten voor een nieuwe website

Doordat de prijs van een nieuwe webshop of webdesign heel afhankelijk is van hetgeen je nodig hebt is het lastig een inschatting te maken van wat je ervoor kwijt bent. Maar volgens webdesignkaart heb je al een nieuwe, goede webshop vanaf ongeveer €750,-. Als je hier veel extra’s aan wilt toevoegen of zelfs een complete webshop op maat wilt laten bouwen ben je zo’n €3000,- kwijt. Maar nogmaals, er kunnen ook aanbieders zijn die hier (flink) onder zitten. Voor de beste prijs vraag je dus eerst een offerte voor je website aan via webdesignkaart.nl. 

Reageren is niet mogelijk