Wilt u een serre aanbouw laten realiseren?

Wij hebben onlangs voldoende geld weten te sparen voor een serre aanbouw. Wij hadden deze wens al heel lang, maar wij hadden niet de middelen beschikbaar om deze serre aanbouw te realiseren. Het was ons namelijk opgevallen dat wij hier een behoorlijk bedrag voor moesten sparen omdat heel veel bedrijven hier torenhoge prijzen voor rekenen. Dat viel rauw op ons dak en dus hebben wij lang moeten sparen. Toen wij eenmaal genoeg geld gespaard hadden, zijn wij gaan kijken welk bedrijf wij wilden inschakelen voor onze serre aanbouw. Wij hebben toen her en der gevraagd, maar waar wij ook vroegen, overal kwamen wij uit bij bedrijven die niet in staat waren om een mooie serre aanbouw te maken, maar die daar wel heel veel geld voor vroegen. Dat was niet de combinatie waar wij naar op zoek waren en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om elders een bedrijf te vinden dat voor ons een goede serre aanbouw kon maken zonder dat wij daar meteen een tweede hypotheek voor hoefden af te sluiten. Het ging ons per slot van rekening om een uitbouw aan onze woning en niet om een tweede woning. Wij hebben lang moeten zoeken, maar op een gegeven moment zijn wij terecht gekomen bij de mensen van terhuurnebv.nl. Dit bedrijf bood alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook snel contact met hen opgenomen om te horen of zij ons aan een goede serre aanbouw konden helpen. 

Deze serre aanbouw zochten wij

Toen wij eenmaal met de mensen van terhuurnebv in contact waren gekomen om te horen wat zij voor ons konden doen, hebben wij aangegeven dat wij graag een strakke serre aanbouw wilden hebben. Wanneer zij dit voor ons konden realiseren, zou dat heel mooi zijn en het zou helemaal prettig zijn wanneer ze dit ook konden doen voor een goede prijs. Wij hebben daarom een keer gekeken welke plannen dit bedrijf voor ons kon maken wanneer het ging over een serre aanbouw en al snel hadden wij een prachtig ontwerp in handen. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook al heel snel groen licht gegeven. Nog geen week later zijn de mensen van dit bedrijf voor ons aan de slag gegaan en wij zijn uitermate blij dat wij onze serre aanbouw al zo snel konden krijgen. Bovendien zijn wij voor een heel lage prijs geholpen. Wij hebben uiteindelijk zelfs geld over weten te houden. Genoeg reden dus om dit bedrijf van harte aan anderen aan te bevelen. 

Dit bedrijf heeft ons heel goed geholpen

Terwijl ik deze tekst aan het schrijven ben, zit ik in mijn nieuwe serre en dat bevalt mij heel erg goed. Ik ben heel erg blij dat ik dit bedrijf ingeschakeld heb. Kortom:

  • Wij lieten dit bedrijf een heel mooie serre bouwen 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij hebben voor weinig geld kwaliteit kunnen kopen 

Mocht u ook met dit bedrijf willen werken, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. 

Reageren is niet mogelijk