Originele Volkswagen zomerbanden vindt u hier voor de laagste prijs!

Als u veel gebruik maakt van uw auto en graag zo prettig mogelijk rijdt in uw Volkswagen kan het verstandig zijn om bij lage temperaturen uw banden te verwisselen naar winterbanden en in de zomer over te gaan op zomerbanden. Beide soorten banden hebben voordelen ten opzichte van all season banden, maar vooral de zomeruitvoering biedt veel voordelen. Vooral in een klimaat zoals dat in Nederland zijn Volkswagen zomerbanden vaak de beste keuze. Het is dus ook niet voor niets dat de meeste auto’s standaard voorzien zijn van Volkswagen zomerbanden! Een bijkomend voordeel is dat Volkswagen zomerbanden in de meeste uitvoeringen en afmetingen te verkrijgen zijn. En als u op zoek bent naar Volkswagen zomerbanden, dan bent u bij JD Banden en Velgen precies aan het juiste adres. Waar het op veel plekken lastig is om originele Volkswagen zomerbanden of velgen van namaak te onderscheiden, kunt u er bij ons van op aan dat de velgen die u hier koopt origineel zijn want wij werken uitsluitend met originele banden en velgen. Naast de banden en velgen van Volkswagen, zijn wij ook gespecialiseerd in banden en velgen van Audi, BMW en Mini. Wij verhandelen zowel nieuwe als tweedehands banden en velgen, en doordat wij grote hoeveelheden merkbanden en -velgen inkopen kunnen wij deze, net als de tweedehands producten die wij verkopen, aanbieden voor de voordeligste prijs van Nederland. Ook kunt u er bij ons vanuit gaan dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, ook als u een tweedehands product koopt. Zo zijn alle profieldieptes uitgemeten en alle beschadigingen opgenomen. Velgen worden bij ons standaard uitgebalanceerd. Mocht u dus op zoek zijn naar nieuwe of gebruikte Volkswagen zomerbanden, dan bent u bij ons aan het juiste adres: om onze lage prijzen en onze uitstekende service.

De voordelen van Volkswagen zomerbanden

Zoals gezegd zijn de meeste auto’s standaard uitgerust met zomerbanden. Dat komt doordat het in Nederland het gunstigst is om met dit type banden te rijden. Het is namelijk in Nederland vaak niet zo koud dat winterbanden nodig zijn: een aantal uitzonderingen daargelaten, is het meestal boven het vriespunt, en ook sneeuw en ijzel komen maar nauwelijks voor. Veel mensen vinden het daarom niet nodig om hun banden te wisselen, maar toch is dit wel beter. Het verschil tussen Volkswagen winterbanden en Volkswagen zomerbanden is namelijk essentieel. Beide zijn van verschillende samenstellingen rubber gemaakt. Volkswagen zomerbanden bestaan uit harder materiaal, waardoor de band betere grip heeft bij hogere temperaturen. Dat geldt niet alleen voor de buitentemperatuur, maar ook voor de temperatuur die ontstaat bij de wrijving van de band met het asfalt. Dus ook als u hogere snelheden wilt rijden, zijn Volkswagen zomerbanden een goede keus. Deze banden hebben meer grip en zijn daarom veiliger op warme dagen of hoge snelheden, niet alleen vanwege de wegligging maar ook vanwege de kortere remweg. Een bijkomend voordeel van het harde materiaal is dat de band minder snel slijt, maar ook minder geluid produceert. Een laatste voordeel is dat zomerbanden voordeliger zijn dan winterbanden of all season banden.

De service van JD Banden en velgen

In Nederland kunnen wij het voordeligst banden en velgen leveren van de merken Audi, BMW, Mini en Volkswagen. U kunt rondkijken in onze webshop en daar de banden van uw keuze uitzoeken, waarna wij deze naar u kunnen verzenden in Nederland, België en Duitsland. Natuurlijk kunt u ook banden en velgen komen bezichtigen op ons afhaaladres in Rijssen. U kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal of overboeking.

Reageren is niet mogelijk