Zoek niet langer naar het nummer van UWV

Het is niet erg fijn als u het nummer van UWV nodig hebt. Enkel om uw uitkering of bijstand stop te zetten kan een telefoontje naar deze instantie iets positiefs betekenen omdat u dan hopelijk een nieuwe baan hebt gevonden. Zoekt u het nummer van UWV? Dan kijkt u waarschijnlijk op de website van die overheidsinstantie. Wij hopen dat u eerst even op onze website kijkt want op uitkeringsinfo staat een speciaal telefoonnummer dat we hebben opengesteld waarmee we u direct kunnen doorverbinden met deze instantie. En waarom zou u dat doen? Omdat er vele wetten zijn en vele vormen van uitkeringen waarmee u te maken kunt krijgen. Misschien wilt u bijstand aanvragen, misschien wilt u persoonlijke gegevens aanpassen of wilt u een Wajong uitkering opvragen. Hoe dan ook, u krijgt te maken met verschillende afdelingen van deze organisatie. Dus als u dan het algemene nummer belt, dan staat u ten eerste lang in de wacht en ten tweede moet u een bandje afluisteren voordat u kunt worden doorverbonden. Als u dan ook nog eens de verkeerde afdeling aan de lijn krijgt dan zijn de rapen pas echt gaar. U begrijpt het hopelijk al wel: gebruik ons nummer. Het UWV krijgt u vervolgens snel aan de lijn dus u bent in totaal korter aan de lijn. Bespaar dus op telefoonkosten en kies voor ons nummer. Het UWV is dan niet meer ver weg.

Het nummer voor UWV opvragen? Kijk eens op onze website

Als u vragen hebt over uw uitkering of enkel algemene informatie zoekt, dan kunt u op onze website vele teksten per onderwerp vinden. Deze teksten zijn allen geschreven door experts met ruime ervaring met betrekking tot zaken die met het uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen te maken hebben. Zo vindt u onder andere erg veel informatie over:

  • De verschillende uitkeringen zoals de WAO, AOW, Wajong, WA en WIA uitkering,
  • Wat u het beste kunt doen als u thuiszit en geld nodig hebt,
  • En u vindt er ons nummer voor UWV zodat u snel doorverbonden kunt worden om over één van bovenstaande onderwerpen meer te weten te komen.

Uiteindelijk is het toch wel zo prettig om een medewerker van deze instantie te spreken. Hij of zij is getraind en kent alle ins en outs, alle veranderingen die door de overheid zijn doorgevoerd. Bel dus eerst met ons nummer voor UWV, vertel wat u graag wilt weten of wilt veranderen en laat u direct doorverbinden. Een gesprek kost u slechts 90 cent per minuut. Maar bij ons komt u niet in de rij te staan en daarom hebt u vrijwel nooit langer dan een minuutje met onze dienst te maken!

We verbinden u graag door met de juiste afdeling

  • Bel met dit nummer voor UWV!
  • En belt u dan wel tussen 08:00 uur en 17:00 uur op werkdagen, dus tijdens kantooruren? Dit zijn tevens de openingstijden van hun klantenservice zodat we u te allen tijde kunnen doorverbinden.
  • En vergeet niet om dit nummer op te slaan en om onze website te bookmarken.

Want als u tijdelijk geen baan hebt dan wilt u natuurlijk weten wat u kunt krijgen van de overheid. Er zijn heel wat sociale vangnetten maar die moet u in principe zelf aanvragen. We houden u op de hoogte van het laatste overheidsnieuws in de breedste zin. Gaat u niet bij de pakken neerzitten, hoe aantrekkelijk dat misschien ook mag lijken maar kom in actie en zorg ervoor dat u de uitkering aanvraagt waar u recht op hebt. En mocht u nog vragen aan ons hebben dan belt u natuurlijk met hetzelfde nummer!

Reageren is niet mogelijk