Pokémon kaarten kopen online

Afgelopen week was de verjaardag van mijn buurjongetje. Hij werd 8 jaar oud en speelt graag met Pokémon kaarten, of met andere dingen die met Pokémon te maken hebben. Voor zijn verjaardag wilde ik graag Pokémon kaarten kopen online. Ik ben iemand die niet veel contact met zijn buren heeft, maar mijn buurjongetje is een uitzondering. Ik woon al 6 jaar in het appartement waar ik nu woon en ken hem sinds hij twee jaar was. Hij was erg schattig als peuter en kleuter en kwam altijd naar mij toe om mij gedag te zeggen, sindsdien hebben we contact. Op een dag zag ik hem door de straat lopen met een telefoon in zijn handen. Hij had een spel van Pokémon op de telefoon van zijn moeder geïnstalleerd en was Pokémon in de straat aan het zoeken. Hij had met zijn moeder afgesproken dat hij alleen in de buurt mocht zoeken en ik kwam hem tegen toen ik terugliep van de supermarkt. Hij vertelde toen over het spel en dat hij het erg leuk vindt om de tekenfilms op televisie te zien. Van zijn moeder mag hij maar een uur per dag spelen met het spelletje, daarom speelt hij daarnaast ook met Pokémon kaarten. Twee weken geleden belde hij bij mij aan, om te vertellen dat hij bijna jarig was. Hij vroeg of ik ook langs wilde komen op zijn verjaardag, dat leek mij erg gezellig. Ik vroeg hem wat hij wilde hebben en hij wilde graag Pokémon kaarten. Ik wist niet waar ik de kaarten kon kopen, maar volgens hem kan je Pokémon kaarten kopen online.

Pokémon kaarten kopen online op Spel en Meer

Op Google zocht ik naar Pokémon kaarten kopen online en vond toen verschillende websites. Pokemon kaarten kopen online vond ik lastig, want ik wist niet bij welke website ik het beste de kaarten kon kopen. Ik vond uiteindelijk de website spelenmeer.nl en dit leek mij een goede plek om de kaarten te kopen. Ik las op hun website dat ze ook veel toernooien en speelavonden organiseren. De winkel is niet ver van waar wij wonen. Het leek mij een leuk idee om mijn buurjongetje een keertje mee te nemen naar een van deze toernooien. Op een toernooi kan je tegen andere fans spelen en kaarten uitwisselen. Je kan bij deze winkel niet alleen Pokémon kaarten kopen online, maar je kan ook langs bij de winkel om de kaarten te kopen, of om advies te vragen. Het leek mij het beste om de nieuwste soort kaarten te kopen, daar had hij waarschijnlijk nog niet zoveel kaarten van.  

Samen naar een toernooi

Ik wist niet wat ik van de verjaardag van mijn buurjongetje kon verwachten, want ik kende bijna geen mensen. Gelukkig was het erg gezellig en waren er kinderen, maar ook veel volwassenen. Pokémon kaarten kopen online op Spel en Meer was een goed idee. Hij was erg blij met de kaarten en pakte ze meteen uit. Ik vertelde hem over de website en dat ze er toernooien en speelavonden organiseren, het leek hem erg leuk om daar naar toe te gaan. Zijn moeder vond het een leuk idee als hij een keertje met mij mee zou gaan. Volgende week is een toernooi en we hebben afgesproken dat we samen gaan kijken, hij wil ook een van zijn vrienden meenemen. Op Spel en meer kan je Pokémon kaarten kopen online

  • Op de website kan je veel verschillende spellen en merchandise vinden
  • Mijn buurjongetje was erg blij met de Pokémon kaarten die ik hier had gekocht
  • Er worden ook veel toernooien en speelavonden georganiseerd

Reageren is niet mogelijk