Schaatsen kopen voor de winter begint

Zodra het kouder begint te worden in Nederland, begint het schaatsersbloed in ons te borrelen. We willen dat het vriest, dat het water een laagje ijs begint te vormen en dan is het slechts een kwestie van tijd tot we ons erop kunnen wagen. Ondanks dat het steeds minder vaak voorkomt dat we op plassen, sloten en beekjes kunnen schaatsen, worden er ’s winters steeds meer schaatsbanen gecreëerd. Om goed beslagen ten ijs te komen is het dus belangrijk om schaatsen te kopen voordat de run op schaatsen plaatsvindt in het midden van de winter. Wanneer het gaat vriezen wil opeens iedereen schaatsen kopen. Dat is mooi, maar daarmee zijn de mooiste en de beste schaatsen vaak snel uitverkocht of niet  meer in de juiste maat verkrijgbaar. Schaatsen kopen doe je dus het beste net voor de winter begint. Dan heb je precies de goede schaatsen in huis, zodat je ook direct het ijs kunt betreden wanneer het er klaar voor is om op geschaatst te worden.

Verschillende soorten schaatsen kopen

Schaatsen kopen kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Op www.wheelz4kids.com is een uitgebreid assortiment schaatsen verkrijgbaar, voor zowel kinderen als voor volwassenen. Hier zijn schaatsen in vele maten beschikbaar en is een brede keuze uit verschillende soorten schaatsen en verschillende kleuren. Dank daarbij aan:

  • Noren
  • IJshockeyschaatsen
  • Kunstschaatsen
  • Inlineskates met glij-ijzers

En je kunt hier zelfs terecht voor de nodige warme kleding om samen met de schaatsen te kopen. De schaatsen die Wheelz4Kids op haar website aanbiedt zijn stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit. Dit maakt schaatsen kopen via deze site vrij eenvoudig, want hierdoor kun je vooral selecteren op maat en kleur. Zowel voor jongens en heren als voor meisjes en dames is er een brede keuze aan verschillende soorten schaatsen, in een zeer uitgebreide selectie aan kleuren. De maten beginnen al vanaf maag 29 en zelfs kleiner voor kinderen die willen schaatsen. Het beste kun je daarbij schaatsen kopen op de groei, waarbij je bij de eerste keren dat er geschaatst wordt de voeten goed inpakt met dikke sokken om de overige ruimte te compenseren. Je snoert vervolgens de schaatsen stevig aan, zodat ze veilig om de enkels van de kinderen zitten en de kinderen er ook in de opvolgende jaren van de schaatsen gebruik kunnen maken. Schaatsen koop je daarnaast op gevoel en op ervaring. Volwassenen zullen zich erin herkennen dat schaatsen kopen een gevoel van nostalgie en herinnering naar boven brengt. Wanneer je met jouw ouders hebt leren schaatsen op noren, dan kies je over het algemeen ook nu weer voor noren. Ditzelfde geldt voor kunstschaatsen. Wat er zo leuk is aan het schaatsen kopen via Wheelz4Kids, is dat je hier veel schaatsen kunt kopen, waarbij je de ijzers kunt vervangen voor wieltjes en de schaatsen eenvoudig kunnen veranderen in inlineskates, of zogeheten skeelers. Op die manier hoef je nooit meer te wachten op het moment dat er ijs ligt om op te schaatsen en kun je ook bij warm weer je schaatsen goed gebruiken op de openbare weg.

De beste keus voor nieuwe schaatsers

Zoals gezegd zit het schaatsen bij ons Nederlanders diep in ons DNA verweven. Maar hoe verwonderlijk ook, er zijn mensen die nog nooit geschaatst hebben en in Nederland toch ook het ijs eens willen betreden. Wanneer juist die mensen schaatsen kopen, dan is het belangrijk dat ze schaatsen kiezen waarop je gemakkelijk schaatsen kunt leren. IJshockeyschaatsen zijn hier heel erg geschikt voor. Dit zijn wendbare schaatsen, met goede ijzers waarmee iemand zich al snel thuis voelt op het ijs. We zijn nu dus goed voorbereid op de winter, laat het ijs maar komen.

Reageren is niet mogelijk