Trouwen in Twente op verschillende toplocaties

Als je de knoop eenmaal hebt doorgehakt en zowel jij als je partner elkaar het ja-woord hebben gegeven, dan begint het feest pas echt. De beslissing om te trouwen is met één woord te bezegelen. Je kunt elkaar daarna in de armen vliegen en genieten van je verloving. Maar uiteraard moet je vervolgens nog vele andere beslissingen nemen. Deze beslissingen vallen niet te regelen met één woord. Je moet immers van alles ondernemen zoals:

  • Onderzoek doen
  • Recensies lezen
  • Jurken uitproberen
  • Uitnodigen maken
  • bandjes boeken

Als je eenmaal bezig bent met het regelen van alles, dan zal je je realiseren dat het aanzoek eigenlijk het makkelijkste onderdeel van de hele trouwerij was. Sommige mensen hebben geluk, want deze mensen weten vanaf het begin precies wat ze willen. Ze hebben de hele trouwerij dus al uitgetekend in het hoofd. Als je weet dat je vandaag pindakaas op je brood wilt, dan hoef je niet uren door de winkel te dwalen op zoek naar broodbeleg. Je gaat direct op je doel af en binnen 2 minuten sta je weer buiten. Als alle opties nog open staan, dan duurt het natuurlijk veel langer. Misschien weet je nog niet op welke locatie je wilt trouwen. Wil je binnen of buiten trouwen? In een kerk of juist niet? In Nederland of in het buitenland? Alle opties hebben voor- en nadelen. Om je te helpen vind je hier een hele goede tip. Je kunt namelijk ook gewoon trouwen in Twente! Je hebt dan in ieder geval de optie om buiten te trouwen, maar als je liever binnen wilt trouwen in Twente, dan kan dat natuurlijk ook. Sterker nog, als je wel buiten wilt trouwen, dan is het verstandig om ook een locatie te boeken waar je binnen kunt trouwen. Al is het hartje zomer in Nederland, dan nog kan het water met bakken uit de hemel vallen. Op het weer kun je dus niet vertrouwen. Als je geluk hebt dan kun je buiten trouwen in Twente, maar als je geen geluk hebt, dan is het wel fijn als je een ergens een alternatief hebt met een dak boven je hoofd. Als je echt buiten wilt trouwen, dan is het beter om bijvoorbeeld een tripje te boeken naar Curaçao. Maar dat is wel kostbaar en dat maakt het lastig om al je vrienden en familie uit te nodigen. Trouwen in Twente is echter mooi dicht bij huis en je kunt genieten van de vele Twentse tradities.

Trouwen in Twente en genieten van de Twentse tradities

Als je gaat trouwen in Twente, dan is het wel een hele fijne optie om buiten te trouwen. Dit maakt je trouwerij net even een stukje romantischer. De trouwerij is dan net een scene uit een romantisch boek. Alsof koning Arthur en Guinevere in de groene omgeving elkaar het ja-woord geven. Als je gaat trouwen in Twente, dan horen daar natuurlijk ook typisch Twentse tradities bij. Twentenaren mogen graag lekker eten en drinken, dus verwacht geen formeel feest. Er zullen weinig mensen zijn die na het feest nuchter naar huis gaan. Voor het feest kun je natuurlijk terecht bij De Bebsel. De Bebsel organiseert al meer dan 20 jaar bruiloften. Je weet dus zeker dat je hier aan het juiste adres bent. Je hoeft het dus ook niet allemaal alleen te doen, want je kunt de trouwerij samen met de medewerkers van De Bebsel organiseren.

Neem contact op met De Bebsel

Mocht je willen trouwen in Twente, dan doe je er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met De Bebsel. Dit kan via de site. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Reageren is niet mogelijk