Waarom ik in een 4 wheel drive rijd

Vorig jaar heb ik mijn oude Opel ingeruild voor een 4 wheel drive. Heel veel mensen snapten niet helemaal waarom ik deze stap gezet heb en daarom heb ik besloten om mijn overwegingen eens op te schrijven zodat anderen die ook twijfelen om in een 4 wheel drive te gaan rijden, misschien over de streep getrokken zullen worden. Het is namelijk zo dat mij deze overgang heel erg goed is bevallen en dat ik mij momenteel geen leven meer voor kan stellen zonder een 4 wheel drive. Vandaar dat het me goed leek om even te beschrijven welke 4 wheel drive ik gekocht heb, waar ik dit voertuig gekocht heb en hoe mij de service die dit bedrijf aan mij verleend heeft, bevallen is. Op die manier hoop ik een compleet beeld te kunnen schetsen van wat mij allemaal is overkomen. Daarmee hoop ik dat ik een beetje informatie kan verschaffen aan mensen die momenteel nog twijfelen of ze wel of niet van auto willen veranderen. Ik heb deze twijfel ook lange tijd gehad maar ik kan u zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik mijn oude auto heb ingeruild. Ik had nooit verwacht dat ik al op zo’n korte termijn zo gelukkig kon worden van mijn keuze. Ik kan u zeggen dat ik nog geen haar op mijn hoofd heb kunnen vinden die er spijt van heeft dat ik in zee ben gegaan met Lesscher 4wd. Over dit bedrijf wil ik in deze tekst ook graag iets meer gaan vertellen.

Wanneer u in een 4 wheel drive rijdt, zijn er geen afstanden meer

Een van de fijnste dingen aan het rijden in een 4 wheel drive, vind ik dat je heel erg lekker op de weg ligt. Het is namelijk altijd een wat zwaardere auto en dat rijdt nou eenmaal heel erg prettig. Ik heb gemerkt dat de mensen die ik in mijn 4 wheel drive heb meegenomen, ook allemaal heel erg verrast waren over het rijgemak dat deze auto verschaft. Ik heb zelfs een vriend die zo enthousiast was over mijn wagen dat hij ook eens is gaan kijken op de site van Lesscher4wd.nl. Dat is ook niet zonder reden, hij had namelijk van mij gehoord, en daarna ook ervaren, dat ik hier een heel goed voertuig had aangeschaft en toen hij hoorde wat ik hier voor betaald had, kon hij zijn oren niet geloven. Hij leefde namelijk altijd in de veronderstelling dat een 4 wheel drive onbetaalbaar was voor de gewone man. Dat bleek dus niet het geval te zijn en dat maakte hem uitermate nieuwsgierig. Inmiddels overweegt hij serieus een 4 wheel drive te kopen en dat doet hij uiteraard bij Lesscher4wd.nl.

Kijk vandaag nog of er iets van uw gading bij zit

Het is goed om te weten dat er tegenwoordig heel veel keus is. Bij Lesscher4wd.nl doen ze er alles aan om de klant zo tevreden mogelijk te maken. Dat merkt u zodra u even op de site kijkt. Het valt meteen op dat dit bedrijf beschikt over een enorm wagenpark en het is een lust voor het oog om door alle pagina’s te bladeren. Kortom:

  • Ik ben een zeer tevreden klant
  • Ik heb een prachtige wagen gekocht
  • Ik heb fantastische adviezen van dit bedrijf gekregen

U had het waarschijnlijk al een beetje tussen de regels door gelezen: ik ben een uitermate tevreden klant. Ik ben blij dat ik inmiddels in een fantastische auto rijd en ik moet er niet aan denken om ooit weer terug te gaan naar mijn vorige auto. Ik ben gelukkig.

Reageren is niet mogelijk