Verken de Schotse Hooglanden met één van de verzorgde busreizen naar Schotland

Nederlanders gaan vaak op vakantie naar het zuiden. We zoeken het liefst de zon op en dat is ook vrij logisch. Warme temperaturen zijn natuurlijk zeer comfortabel en een gebronsde huid is altijd mooi meegenomen. Als je in september weer naar school gaat of als je weer aan het werk gaat, dan moeten je collega’s wel kunnen zien dat je op vakantie bent geweest. Maar Europa heeft meer te bieden dan zon, zee en strand. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Schotse Hooglanden? De uitzichten waar je van kunt genieten zijn fenomenaal. Natuurlijk is Schotland vaak bedekt met wolkenvelden, maar juist daardoor wordt het uitzicht nog indrukwekkender. Een vallei bedekt met mist zorgt juist voor een beetje mystiek. Daarnaast vind je in Schotland heel veel plekken met ongerepte natuur. Dus als je even weg wilt van alle drukte en hectiek en als je even geen mensen om je heen wilt, dan is Schotland een prima bestemming. Maar natuurlijk heeft Schotland meer te bieden dan alleen mooie bergen en valleien. Je kunt in de steden ook optimaal genieten van de schotse cultuur. Als whisky liefhebber mag een trip naar Schotland ook niet ontbreken uit de lijst met vakantiebestemmingen. In Schotland worden de beste whisky’s gedestilleerd. Denk bijvoorbeeld aan Lagavulin. Deze single malt whisky wordt in het Schotse dorp Port Ellen gedestilleerd. Het is dan ook zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Niet alleen kun je er genieten van verschillende soorten Lagavulin, maar ook de omgeving is schitterend. Het is een omgeving waar je het beste van kunt genieten met een lekkere slok whisky in je lichaam. Houd je niet van vliegen of wil je gewoonweg geld besparen, dan kun je dus kiezen voor één van de busreizen naar Schotland. De busreizen naar Schotland die je boekt via effeweg.nl zijn vaak compleet verzorgd. Je hebt dus echt een hele fijne vakantie als je kiest voor één van de busreizen naar Schotland. Je hoeft je zelf immers nergens druk om te maken. Je stapt de bus in en vervolgens is het gewoon wachten op het moment dat je aankomt. Tijdens deze periode kun je genieten van al het comfort dat de touringcar te bieden heeft. Je kunt rustig een boekje lezen of een film kijken op je laptop. Je hebt zelf geen omkijken naar het hele reisproces. Je hoeft geen kaart te lezen, je hoeft de weg niet te vragen, je hoeft niet aan de verkeerde kant van de weg te rijden, et cetera. Het enige wat je hoeft te doen is genieten. Kies dus voor één van de busreizen naar Schotland.

Verschillende busreizen naar Schotland

Als je boekt via effeweg.nl, dan kun je verschillende busreizen naar Schotland boeken. Elke busreis is anders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 11-daagse rondreis door de Schotse Hooglanden. Tijdens deze reis bezoek je onder andere:

  • Edinburgh
  • Kasteel Scone Palace
  • Balmoral Castle
  • Iverness
  • Loch Ness

Dus mocht je een glimp van het Loch Ness monster willen opvangen, dan is deze optie natuurlijk heel geschikt.

De voordelen van effeweg.nl

Mocht je één van de busreizen naar Schotland boeken, dan is dat een zeer verstandige keuze. Effeweg is namelijk een zeer betrouwbare en professionele reisorganisator. Je kunt dus busreizen naar Schotland boeken, maar natuurlijk kun je bij effeweg.nl ook terecht voor vele andere busreizen. Welk busreis je ook kiest, je reist altijd in een zeer comfortabele touringcar. Over de kosten van de busreizen naar Schotland hoef je je ook geen zorgen te maken, want effweg.nl biedt busreizen aan tegen de scherpste prijzen.

Reageren is niet mogelijk