Waterkoeler in de strijd tegen frisdrank

Bij ons op kantoor werd te veel frisdrank gedronken. Iedere dag gingen er meerdere flessen doorheen! Ik was één van de weinigen die niet meedeed met deze trend en vond dat hier iets aan moest veranderen. Niet op dat ik nou zo tegen frisdrank ben, maar ik merkte dat de suiker het concentratievermogen van mijn collega’s negatief beïnvloedde. Aan het begin van de dag waren ze vrolijk en joviaal, maar nadat de suiker was uitgewerkt kregen ze niets meer voor elkaar. Velen van hen wilden wel minderen, maar hadden hier simpelweg geen aanleiding voor. Ik ben toen naar de manager gestapt en heb gevraagd om een waterkoeler. Eerst werd ik lacherig aangekeken, maar toen ik de situatie had beschreven werd mijn verzoek toch gehonoreerd. Na een week of twee stond de waterkoeler naast de frisdrankautomaat op de begane grond. De aanwezigheid van het apparaat had enkele positieve effecten op mijn collega’s:

  • Stijging arbeidsproductiviteit
  • Meer werklust
  • Meer motivatie

Ik merkte dat in de loop van de week de productiviteit van de afdeling steeg. Waar we voorheen twintig opdrachten konden afwerken, werden dat er ineens dertig. Ik had zo’n grote stijging absoluut niet verwacht! Ik vermoed overigens dat dit niet alleen door de waterkoeler komt, maar deze heeft ongetwijfeld een bijdrage geleverd. Ik merkte daarnaast dat mijn collega’s fris op het werk kwamen en aan het eind van de dag gemotiveerd weer weggingen. Ze hadden geen dip meer aan het begin van de middag! Kortom: de waterkoeler heeft de situatie op onze afdeling behoorlijk veranderd. Ik zie ook steeds meer werknemers water pakken in plaats van frisdrank. Nu de optie er is, kiezen de meesten voor de gezonde keuze. Ben je op zoek naar een waterkoeler voor in jouw kantoor? Neem dan eens een kijkje op https://www.aqualight.nl/producten/water/watercoolers.

Waterkoeler eerst op proef

Mijn baas besloot gelijk een waterkoeler aan te schaffen, maar ik begrijp dat het niet in elk kantoor zo werkt. Daarom kun je via bovenstaande site eerst een exemplaar op proef nemen. Je mag de tank rustig een paar weken uitproberen zonder bijkomende kosten. Zijn jullie tevreden over de koeler, dan kan hij gewoon blijven staan. Bevalt hij niet? Dan kun je hem kosteloos retour sturen. Je mag dus echt even rustig ondervinden of jullie afdeling profijt heeft bij een waterkoeler. Je zit nergens aan vast. Bij Aqualight heb je de keuze uit drie pakketten: huren, kopen, of all-in-service. Wanneer je huurt betaal je een vast bedrag per maand. Voor dat bedrag krijg je alleen de koeler zelf, je zult hier apart flessen water bij moeten kopen. Wanneer je een koeler koopt, vervalt uiteraard de maandelijkse betaling, maar zul je ook zelf nieuw water moeten aanschaffen. Bovendien ben je dan ook verantwoordelijk voor de wettelijk verplichte schoonmaak. Daarom heeft Aqualight ook een ‘all-in-service’. Voor een vast maandbedrag krijg je de waterkoeler, flessen water en service wanneer dit nodig is. Deze laatste optie is zeer geschikt voor grote bedrijven die zelf geen tijd hebben voor het onderhoud. Bepaal welk pakket het best bij je past en plaats een bestelling!

Eenvoudig geplaatst

Toen de waterkoeler werd geplaatst hield ik mijn hart vast. Zou dit zonder problemen lukken? Gelukkig viel dat alles mee. De koeler stond binnen mum van tijd op de juiste plek. Bovendien is hij ook nu nog eenvoudig te verplaatsen. De bezorgers zetten de koeler netjes neer op de plek waar jij hem wilt hebben: uitstekende service! Heb je vragen over bezorging of levertijden? Neem dan contact op middels het contactformulier op de site. Een professionele werknemer neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reageren is niet mogelijk