Wilt u aan uw zakelijk engels werken?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren steeds internationaler geworden en wij moeten daarom ook steeds vaker vergaderingen organiseren met partijen uit het buitenland. Wij hebben gemerkt dat bij een aantal van onze medewerkers de taalvaardigheid in het Engels nog wel wat te wensen over laat. Dat is vervelend want het is belangrijk om te zorgen dat je zakelijk engels goed is wanneer je grote deals moet sluiten. Als op zo’n moment je zakelijk engels namelijk niet heel goed is, dan is de kans groot dat de andere partij kan denken dat je diensten en producten ook niet zo goed zijn, hoe zinloos het verband tussen beide zaken ook mag zijn. Wij hebben daarom gekeken of wij onze mensen een cursus zakelijk engels konden aanbieden zodat zij optimaal aan hun zakelijk engels konden gaan werken. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van masterclassenglish.com konden gaan kijken om te zien wat de mogelijkheden waren die wij hier vonden wanneer het ging over een cursus zakelijk engels. Wij hebben toen gezien dat je hier heel goed een cursus zakelijk engels kunt volgen en wij hebben toen meteen gekeken hoeveel van onze mensen zich graag wilden opgeven voor een training zakelijk engels. Wij hebben gemerkt dat meer mensen de training zakelijk engels wilden volgen dan wij hadden verwacht, maar wij waren hier alleen maar blij om. Hoe beter onze mensen waren in het zakelijk engels spreken, hoe gunstiger het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om op korte termijn te kunnen beginnen en wij hebben toen gemerkt dat wij al heel snel uit de startblokken konden gaan wanneer wij met dit bedrijf zouden gaan werken. Dat was prettig om te merken want wij wilden ook geen lange tijd wachten. Wij hadden zaken te doen en dat moesten wij in goed zakelijk engels kunnen doen. Wij hebben ons daarom meteen ingeschreven zodat wij al op heel korte termijn aan onze cursus zakelijk engels konden beginnen. 

Ons zakelijk engels is nu heel veel beter

Wij hebben de cursus gevolgd en ik kan u zeggen dat ons zakelijk engels nu echt heel veel beter is geworden. Wij hebben gemerkt dat wij door heel professionele docenten zijn geholpen en wij hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat wij met de mensen van masterclassenglish.com zijn gaan samenwerken. Wij konden in korte tijd ons zakelijk engels opvijzelen en dat heeft ons heel veel goeds gebracht. Wij zouden daarom ook graag nog een keer terug willen komen want wij hadden het idee dat wij hier nog heel veel meer konden leren. 

Wilt u zich ook opgeven? 

Mocht u ook wel een taalcursus kunnen gebruiken, dan kunt u altijd een keer naar de site van masterclassenglish.com surfen. Hier kunt u:

  • Bekijken welke opties hier allemaal te vinden zijn 
  • Bekijken welke cursussen u hier allemaal kunt volgen 
  • Uw inschrijving regelen voor een van de aangeboden cursussen

Wij zijn heel tevreden over dit instituut en wij zouden hier dan ook graag vaker in de leer willen gaan. Wilt u meer weten, kijk dan ook even op de site. 

Reageren is niet mogelijk