Op zoek naar gouden ringen?

Een ring is een leuk cadeau om te krijgen, maar ook om te geven of om voor uzelf te kopen. Het is een mooi sieraad dat uw persoonlijkheid met zich mee kan dragen. Een ring blijft altijd mooi en gaat dus met de tijd mee. Een ring kan veel betekenen, zoals vriendschap of liefde. De ronde vorm van een ring staat ervoor dat er nooit een einde aan komt, zoals dat met liefde of vriendschap kan zijn. Bij zilver.nl kunt u een breed assortiment aan ringen vinden, en ondanks dat er zilver in hun naam zit, bieden ze ook heel wat gouden ringen aan. Ze zitten al 30 jaar in het vak en bieden veel verschillende merken aan. U bent daarbij verzekerd van een goede service!

Verschillende gouden ringen

Ringen zijn er in vele soorten, waarvan elke andere versieringen heeft. 

  • Solitaire gouden ringen zijn ideaal als verlovingsring. De zetting van deze ring varieert, zo is er een chaton zetting met vier of zes poten, of er kan een groeibriljantje in verwerkt zijn. Deze ring is hoe dan ook tijdloos met zijn design met een open zetting waardoor de perfecte lichtinval het steentje in de ring altijd prachtig laat schitteren. 
  • Een alliancering van goud is een ring dat steentjes heeft die allemaal dezelfde grootte hebben en naast elkaar zijn geplaatst. Deze ring, ook wel de eternity ring genoemd, is een half alliance als alleen de helft van de steentjes gezet zijn. Dit kunnen steentjes van bijvoorbeeld saffier of diamant zijn, en elk jaar wordt er weer een nieuw steentje bijgeplaatst. Door het vlakke ontwerp van deze gouden ring is het sieraad ideaal als trouwring. Ook wordt het veel gedragen als aanschuifring. 
  • Typische gouden ringen voor mannen zijn zegelringen. De mooiste exemplaren van deze herenringen zijn gemaakt van massief goud en hebben een bijpassende steen in een baste strakke zetting. Zo’n gouden zegelring gemaakt van massief goud gaat zeker een heel leven mee. 

Zoals u ziet zijn er dus veel opties in soorten gouden ringen, naast alleen maar het ontwerp van de ring en het draagcomfort en hoe het bij u past. 

De mooiste sieraden voor man en vrouw

Naast gouden ringen en ringen in het algemeen zijn er natuurlijk ook genoeg andere sieraden die mooi staan bij mannen en vrouwen. Aangezien sieraden dan ook niet alleen voor vrouwen zijn natuurlijk, zoals het stereotype u misschien wel laat denken, heeft zilver.nl genoeg gouden en zilveren sieraden voor beide geslachten. Zo kan u uw man, broer of zoon misschien wel plezierig verrassen met een stoere armband, ring of met een betekenisvolle ketting. Vaak zijn dit soort sieraden dan wat goffer om het stoerder te maken, maar deze sieraden zorgen ook voor een verzorgde en mannelijke uitstraling. Voor vrouwen geven sieraden ook een verzorgde en modieuze uitstraling. Sieraden zijn daarnaast ook perfect voor het accentueren van bijvoorbeeld uw vingers, of uw hals of pols. Een goede ring kan zo bijvoorbeeld uw vingers langer laten lijken. 

Gouden ringen kunnen dus een manier zijn om uw vingers langer te laten lijken, maar ze kunnen ook een mooie boodschap met zich meedragen zoals een bezegeling van de liefde of vriendschap. Bij zilver.nl kunt vindt u een breed assortiment aan gouden ringen, een grote kans dus dat die ene speciale ring ertussen zit! Twijfel niet en neem een bezoekje bij zilver.nl!

Reageren is niet mogelijk