Wilt u een kevlar transportband kopen?

Wij waren onlangs bij ons in de productiehal aan het werk, toen wij een luide knal hoorden. Wij hadden geen idee waar dit geluid vandaan kwam en wij hebben daarom meteen gekeken wat de bron van dit geluid was. Wij hebben niet lang hoeven zoeken want toen wij een blik op onze transportband wierpen, zagen we dat deze volkomen gescheurd was. Dat konden wij op dat moment echt niet gebruiken want wij moesten net een grote opdracht afronden. Wij baalden er heel erg van dat onze band nu kapot was want zonder band kunnen wij bijna niks. Wij hebben daarom gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat ons aan een nieuwe band kon helpen. Wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen en wij hebben toen besloten dat wij nu ook graag op een kevlar transportband wilden overstappen. Het is namelijk zo dat wanneer je met een kevlar transportband gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat je lang met zo’n kevlar transportband kunt doen. De treksterkte van een kevlar transportband is namelijk vele malen hoger dan een reguliere band en het was voor ons daarom goed om te zien waar wij een kevlar transportband konden vinden. Wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van Hardick.nl konden gaan omdat deze site heel veel mogelijkheden biedt voor mensen die graag een goede kevlar transportband willen kopen. Wij hebben gezien dat dit bedrijf het adres in Nederland is voor mensen die graag een goede kevlar transportband willen kopen. Wij hebben daarom meteen contact met deze specialisten opgenomen om hen te laten weten dat wij graag met hen in zee wilden gaan. Wij kregen toen te horen dat zij op heel korte termijn al even bij ons langs konden komen zodat zij konden zien wat er allemaal moest gebeuren om onze productie weer op gang te brengen. Dat was prettig om te horen en wij waren daarom ook blij dat wij met de mensen van Hardick.nl contact gelegd hebben. Wij stonden een paar dagen later al met een expert van dit bedrijf in onze productiehal en hij heeft opgemeten welke kevlar transportband wij precies nodig hadden. 

Een kevlar transportband heeft een hogere treksterkte 

Wanneer je voor een kevlar transportband kiest, dan weet je zeker dat je voor kwaliteit gaat. Ten eerste kan een kevlar transportband namelijk veel meer gewicht aan waardoor hij dus ook bijna niet kan scheuren. Bovendien is een kevlar transportband veel hygiënischer en dat is ook nooit verkeerd. Genoeg reden dus om met Hardick.nl in zee te gaan want deze mensen wilden ons graag zo snel mogelijk helpen. Dat was alles waar wij naar op zoek waren. 

Onze productie loopt weer

Wij zijn heel goed geholpen door de mensen van Hardick.nl en daar zijn wij heel blij mee. Kortom:

  • Wij konden snel door dit bedrijf geholpen worden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Onze productie loopt weer optimaal 

Mocht u meer over dit bedrijf willen weten, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar de site van Hardick.nl te gaan kijken.                             

Reageren is niet mogelijk