Wilt u een colop stempel laten maken?

Wij hebben een aantal jaar geleden een winkel opgericht waarin wij producten uit de streek verkopen. Wij hebben namelijk gemerkt dat de vraag naar lokale producten groot is en dus hebben wij hier handig op ingespeeld. Wij merken dat onze winkel als een trein loopt en dat was uiteraard precies waar wij op gehoopt hadden. Een van de dingen die wij merkten, was dat mensen het altijd prettig vinden om korting te krijgen. Wij hebben daarom bedacht dat het leuk zou zijn om een spaaractie op touw te zetten. Wanneer mensen een aankoop bij ons zouden doen, zouden wij hen een stempel geven en als zij een volle stempelkaart hebben, kunnen zij een product naar keus uitzoeken. Wij hebben gekeken hoe wij dit alles konden realiseren en wij hebben toen gezien dat wij een colop stempel nodig hadden. Wanneer je namelijk een colop stempel laat maken, is dit het handigst omdat je op deze manier snel kunt stempelen. Bovendien hebben wij voor een colop stempel gekozen omdat wij graag een karakteristieke uitstraling wilden hebben. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede colop stempel konden kopen. Wij waren niet in de gelegenheid om allerlei winkels bij langs te gaan en dus hebben wij gekeken of wij via het internet een colop stempel konden vinden. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer op de site van stempels.nl konden kijken omdat deze site, zoals de naam eigenlijk ook al aangeeft, zich helemaal heeft toegelegd op het aanbieden van stempels. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je hier een goede colop stempel kunt kopen. Wij hebben het aanbod even goed doorgenomen en wij hebben toen gezien dat wij hier heel veel interessante mogelijkheden konden vinden. Het viel ons ook meteen op dat wij hier voor een heel goede prijs een colop stempel konden kopen. Dat was heel prettig om te merken en wij hebben daarom meteen gekeken welk ontwerp wij wilden laten maken en hoeveel het ons zou kosten om hier een colop stempel te bestellen. Wij hebben even een mailtje gestuurd met onze vragen en wij kregen al heel snel antwoord. Wij hebben daarna meteen een bestelling geplaatst. 

Wij kochten hier een zelfinktende colop stempel

Wij wilden graag een zelfinktende colop stempel bestellen omdat wij geen tijd hadden om steeds weer de stempel naar het inktkussen te brengen als wij voor klanten wilden stempelen. Klanten willen graag opschieten en dus hebben wij een zelfinktende colop stempel besteld. Dat was voor ons de beste keus en wij hebben deze daarom besteld via stempels.nl. 

Wij hebben een topaankoop gedaan

Wij hebben onze colop stempel inmiddels in gebruik genomen en ik ben heel tevreden over deze stempel omdat:

  • Wij hier een heel goede stempel konden kopen
  • De stempel heel goede stempels maakt
  • Wij heel veel stempels in een korte tijd kunnen zetten 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van stempels.nl. U zult zien dat u hier een veelvoud aan mooie stempels kunt kopen. Een bestelling plaatsen kan eenvoudig via het internet gedaan worden.                           

Reageren is niet mogelijk