Notitieboekjes bedrukken voor mijn klanten

Tien jaar geleden ben ik een winkel gestart en vorige maand was het jubileum. De winkel staat in een klein stadje en wij hebben veel vaste klanten. Wij verkopen veel boeken, spullen voor kantoor, magazines en kleine handige artikelen die mensen vaak en snel nodig hebben. Met de grote bedrijven kunnen wij niet concurreren, maar door goede service en het verkopen van bruikbare artikelen, kunnen wij toch aardig verdienen. Om het jubileum te vieren met de klanten, wilde ik graag een aantal artikelen weggeven aan de vaste klanten. Het leek mij leuk om notitieboekjes te bedrukken met ons logo en die weg te geven. Ik zag dat ik bij het bedrijf greengiving een notitieboekje kon bestellen die gemaakt is van milieuvriendelijke materialen en besloot om dit boekje te bestellen. Ik zit al jaren met mijn winkel in het centrum van een klein stadje. Tegenwoordig zie je dat er steeds meer online wordt gekocht, maar door bruikbare alledaagse artikelen te verkopen, komen er dagelijks veel klanten bij ons binnenlopen. Iedereen heeft wel eens een agenda, printerpapier, of andere artikelen voor kantoor nodig en mensen willen deze artikelen vaak zo snel mogelijk gebruiken. Er zijn ook veel klanten die ons steunen, zodat de winkels niet uit het straatbeeld verdwijnen. Er zijn niet veel winkels in het stadje en wij houden de boel toch een beetje levendig. Dit jaar is ons jubileum en als cadeautje wilde ik een notitieboekje bedrukken. Ik wilde graag een handig en bruikbaar cadeautje aan de klanten geven en de mensen associëren ons met dit soort artikelen. Ik had van te voren een berekening gemaakt van hoeveel notitieboekjes ik nodig had en had een bedrag in mijn hoofd. Hierna wilde ik zoeken naar bedrijven die notitieboekjes bedrukken om daar de bestelling te plaatsen. Ik hoopte dat ik de producten kon kopen voor die prijs, anders moest ik naar iets anders op zoek.

Notitieboekjes bedrukken via greengiving

Online zocht ik naar bedrijven waar ik de boekjes bestellen kon en vond een aantal bedrijven. Na verschillende bedrijven te vergeleken te hebben, besloot ik om de notitieboekjes te bedrukken via greengiving. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame geschenken en heeft een leuk aanbod. Ik had al snel een leuk boekje gevonden en kon verschillende opties selecteren, zoals kleur, soort bedrukking en aantallen. Ik kon voordelig de notitieboekjes bedrukken bij dit bedrijf en zij stuurde mij van te voren een proefdruk. De proefdruk zag er erg leuk uit, waardoor ik besloot om de bestelling te plaatsen.

De klanten vonden het een leuk cadeautje

Een week later kwamen de boekjes binnen en ik was erg tevreden over mijn aankoop. De klanten vonden de cadeautjes erg leuk en stelden het zeer op prijs, ik merkte zelfs dat er meer klanten kwamen dan normaal. Ik kan greengiving aanraden voor notitieboekjes bedrukken, want ik had een goede ervaring met dit bedrijf.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame geschenken
  • Ik had veel opties voor de boekjes
  • Ik kon hier voordelig de notitieboekjes bedrukken
  • Ik was zeer blij met het eindresultaat
  • Mijn klanten waren erg blij met het cadeautje  

Reageren is niet mogelijk