Wilt u een format van een financieel plan in Excel downloaden?

Wij hebben vorig jaar het plan gevat om een nieuw bedrijf op te richten. Wij hebben dat namelijk een aantal keer eerder gedaan en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Het leek ons daarom leuk om dit nog een keer te proberen omdat het ondernemen ons in het bloed zit. Wij moesten echter een hoop zaken regelen omdat wij niet veel eigen geld meer hadden om de boel te financieren. Dat betekent dat je met goede plannen moet komen om de boel op te starten en dus hebben wij gekeken hoe wij een goed financieel plan in Excel konden maken. Wij hebben namelijk altijd veel met dit programma gewerkt en wij zijn onder de indruk van de mogelijkheden die je in dit programma hebt. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed financieel plan in Excel te maken en wij hebben gemerkt dat wanneer je hiermee aan de slag gaat, je al snel vast komt te zitten. Dat ligt niet zozeer aan het programma zelf, maar aan het feit dat wij niet helemaal wisten welke onderdelen wij precies in dit plan moesten verwerken. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een financieel plan in Excel voorbeeld te vinden. Wanneer wij namelijk met een voorbeeld konden werken, zou dat voor ons heel ideaal zijn omdat wij dan eenvoudig konden bekijken wat wij allemaal in ons plan moesten opnemen. Wij hebben daarom gegoogeld en toen hebben wij een site gevonden die nog beter was dan wat wij hoopten te kunnen vinden. Wij hebben namelijk gezien dat wanneer je naar een financieel plan in Excel gaat zoeken, je op de site van rozgroep.nl terecht komt. Deze site is heel interessant voor mensen zoals wij die graag een nieuw bedrijf willen opstarten omdat je hier allerlei zaken kunt vinden die handig zijn voor je bedrijf. Mocht u daarom ook een goed financieel plan in Excel willen maken, dan kan ik u aanraden om een keer naar deze site te gaan kijken. U zult merken dat u hier heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt. 

Hier vindt u een goede opzet van een financieel plan in Excel

Wij hebben de informatie op de site van rozgroep.nl goed doorgenomen en wij hebben gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken naar mogelijkheden, je heel goed zult slagen. Je kunt hier namelijk gratis een opzet van een financieel plan in Excel vinden en wanneer je je vervolgens aan de gegevens in dit financieel plan in Excel houdt, weet je zeker dat je met een goed plan op de proppen komt. Wij zijn daarom blij dat wij deze handige site gevonden hebben en wij zouden iedereen graag op deze pagina willen wijzen. 

Wilt u ook een bedrijfsplan maken? 

Mocht u ook een bedrijf willen starten, dan raad ik u aan om:

  • Een keer naar de site van rozgroep.nl te kijken 
  • Te bekijken welke handige gegevens u hier allemaal kunt vinden 
  • Een plan te downloaden via deze site 

Wij zijn blij dat wij hier een goed format konden vinden zonder dat wij daar voor hoefden te betalen. Kijk dus ook even op de site. 

Reageren is niet mogelijk