Zoekt u een teflon plaat?

Zoekt u een teflon plaat? Dan bent u bij HP Products aan het goede adres. HP Products produceert en levert halffabricaten en producten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Denk hierbij aan PTFE, PFA, FEB, ETFE, PEEK, PI, PEI, PC en PA. Het bedrijf bezit over veel ervaring en kennis van de kunstoffen en kan hierdoor hoge kwaliteitsproducten produceren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd machinepark en hoogwaardige productiemogelijkheden. HP Products werkt volgens de ISO9001/2008 procedure. Ook levert het bedrijf aan markten die specifieke wensen en eisen aan de kwaliteit stellen.

HP Products levert vanaf kleine, middel en grote series die vanuit de hele branche wordt bedient. Aan de producten worden hoge eisen gesteld op het gebied van:

 • Chemische bestendigheid
 • Temperatuurbestendigheid
 • Slijtage
 • Wrijving
 • Enz.

Teflon plaat

Bij HP products kunt u terecht voor een teflon plaat. De teflon plaat is ook wel de handelsnaam voor PFTE die door Dupont wordt gebruikt. De teflon plaat is van smaakloos, geurloos en gifvrij materiaal gemaakt, vandaar dat het veel gebruikt wordt in de levensmiddelenindustrie. Het materiaal van de teflon plaat verouderd niet en is bruikbaar bij een hele lage maar ook hele hoge temperatuur. Zo heeft de teflon plaat een aantal voordelen:

 • De teflon plaat heeft goede anti-aanhechtende eigenschappen.
 • De teflon plaat heeft een zeer lage wrijvingscoëfficiënt.
 • De teflon plaat is inzetbaar in een zeer groot temperatuur gebied.
 • De teflon plaat is FDA gekeurd, dus fysiologisch inert. 
 • De teflon plaat heeft een maximale laag dikte van 30 tot 40 minuten.
 • De teflon plaat heeft een warmteoverdracht coëfficiënt van 0,25W/m. K dddd.

Leverancier

HP Products is onderscheidend door het grote assortiment materialen en de specifieke producten die het bedrijf kan leveren. Ook ontwikkelt het bedrijf, in eigen beheer en regie, machines en gereedschappen. Dit zorgt ervoor dat processen geoptimaliseerd worden en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Het bedrijf biedt deskundig advies, een ruime keuze, efficiënte en een duurzame oplossing voor uw eindproduct. Het is een veelzijdig en innovatief bedrijf als het gaat om leveren van producten en halffabricaten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Daarnaast biedt het bedrijf advies voor uw specifieke toepassingen op gebied van materiaalkeuze, design en de productiemethode. Het bedrijf kan binnen een korte tijd het eerst monster van het product leveren, dankzij de geavanceerde verwerkingsmethodes. Zo kan het bedrijf grote, maar ook kleine series voor u produceren.

De producten van HP Products voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Kwaliteit is een belangrijke criteria voor het bedrijf. Daarnaast hebben de medewerkers een ruime ervaring en bieden zij over de juiste kennis over elk gebied. HP Products werkt volgens de voorschriften van NEN-EN-ISO9001:2008. Daarnaast kan het bedrijf ook per klant leveren volgens specifieke normen en kwaliteitseisen. De producten worden naar wens geleverd met een certificaat, meetrapport of testrapport. Daarnaast kunnen de specialisten u advies op maat geven en bezit het personeel voldoende kennis als het gaat om materiaalkeuzes, design en productiemethodes. De producten worden volgens de standaard leveringsvoorwaarden geleverd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u advies op het gebied van de materialen? Of wilt u bij HP Products bestellen? Neem dan contact op met het bedrijf voor meer informatie. De werknemers staat u graag ter woord. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk