Wasbare zwemluier

Wil jij met jouw peuter gaan zwemmen? Dan is een wasbare zwemluier eigenlijk onmisbaar om te hebben! Voor ouders van jonge kinderen is dit echt een ideale uitvinding en het is iets dat een oplossing biedt aan het probleem van kleintjes die nog niet zindelijk zijn maar toch graag het zwembad of ander zwemwater in willen gaan. Het is immers heel erg vervelend als je met jouw kleintje het water ingaat en hij of zij gaat plotseling plassen of nog erger, poepen. Als dit gebeurt met een wasbare zwemluier om, dan is het geen enkel probleem, maar als dit niet gedragen wordt, dan drijft er opeens een keuteltje door het water heen. Dat is natuurlijk niet smakelijk voor andere badgasten en het levert dan ook al snel gênante momenten op voor jou als ouder. Wat is het alternatief? Een gewone luier dragen? Dat is natuurlijk ook geen serieuze optie, want die zuigen zich immers meteen vol met water, waardoor er geen mogelijkheid meer is om plas of poep op te vangen. Nee, een wasbare zwemluier is eigenlijk de enige manier om zonder problemen met jouw kleine in het zwemwater te kunnen gaan.

Hoe werkt een wasbare zwemluier?

Hoe werkt een wasbare zwemluier nu precies? Van de buitenkant ziet het er eigenlijk uit als een gewoon luierbroekje, met het verschil dat het gemaakt is van waterdichtmateriaal, maar van de binnenkant merk je het verschil. De binnenzijde is namelijk gemaakt van polyester, waardoor ontlasting er zo vanaf geschud kan worden. Doordat de biezen van het broekje uitgerust zijn met elastiek, sluiten ze altijd goed aan op de buik en de benen, waardoor plas en poep niet zomaar kan ontsnappen! Komen jullie uit het water en gaan jullie je omkleden, dan kun je het luierbroekje zo leeg schudden in het toilet. Vind jij dit toch een beetje een onsmakelijk idee? Dan kun je er ook voor kiezen om in de wasbare zwemluier een inlegvel te plaatsen. Deze vangt dan de ontlasting op en je kunt het vel na afloop gewoon uit het broekje halen. Als je kiest voor een biologisch afbreekbare variant, dan kun je hem bovendien gewoon doorspoelen door de wc, dus hoef je er ook geen andere oplossing voor te zoeken. Is er nog iets anders dat je moet weten over de wasbare zwemluier? We zouden nog kunnen vermelden dat deze over drukknopen beschikken, zodat je de maat aan kunt passen aan jouw kindje. Bovendien zijn ze in twee maten verkrijgbaar, klein en groot, passend bij de grootte van jouw zoontje of dochtertje.

Leuke prints

Een laatste punt dat je moet weten over de wasbare zwemluier, is dat deze in diverse leuke prints te krijgen is. Tenminste, als je deze bestelt bij Blije Billetjes. Zij bieden namelijk een zeer grote keus op dit gebied, zoals je kunt zien op Blijebilletjes.nl! Zo kun je bij hen bijvoorbeeld kiezen voor een print met:

  • granaatappels
  • oceaanleven
  • lolliepops
  • kompas
  • bloemen

En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele leuke prints die zij in hun assortiment hebben, in hun webshop vind je nog veel meer leuke patronen. Een wasbare zwemluier is dan ook niet alleen maar heel erg handig en praktisch, het ziet er ook gewoon leuk uit als deze gedragen wordt. En, zoals de naam al aangeeft, kun je ze ook prima wassen in de wasmachine, zodat ze ook na meerdere keren gebruik hygiënisch schoon blijven! Ben jij ook op zoek naar een handige en leuke oplossing om ongelukjes in het zwemwater te voorkomen? Kies dan dus voor een mooie wasbare zwemluier van Blije Billetjes!

Reageren is niet mogelijk